Kurulduğu günden itibaren sağlık çalışanlarımızın taleplerini ve beklentilerini çalışkan bir şekilde kamuoyunda dile getirmektedir. Türkiye'nin dört bir yanındaki başkanlarımızla birlikte samimiyet, heyecan ve beraberlik içinde sendikacılığımızı yapmaya devam ediyoruz. Çalışma hayatının zorlu şartlarına hep birlikte göğüs gereceğiz. Sağlık çalışanlarımızın umutlarını yeşertmek, yüzlerini güldürmek boynumuzun borcudur. Dalga dalga büyümeye, gönüllere girmeye devam edeceğiz.

YENİ SENDİKA  olarak kamu görevlilerinin adalet ve hakkaniyet ölçüleri içerisinde kendileri ve ailelerinin insanca yaşamasına yetecek seviyede bir ücrete kavuşturulmasını istemekteyiz.

Yıllardır sendikal ayrımcılığa uğrayan, hak ve emeği yok sayılan, gün geçtikçe fakirleşen ve geleceğinden kaygı duyan kamu çalışanlarının yanında yer alacağız.

YENİ SENDİKA olarak, her zaman ve zeminde birleştirici olmayı hedefliyoruz. Üye sayısından ziyade üye memnuniyetini önemsiyoruz. Milli ve manevi değerlerimize önem veriyoruz. Güçlü ve büyük bir Türkiye sevdasındayız. Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe önem veriyoruz. Adil ve dengeli bir gelir dağılımını savunuyoruz. Bu doğrultuda üstlendiğimiz misyonun gereğini yerine getirdiğimize inanıyoruz. Üzerimizdeki yük, emeğin ve alın terinin yüküdür ve kutsaldır. Hep birlikte omuz omuza, yılmadan, yıkılmadan, gecemizi gündüzümüze katarak onurlu bir mücadele veriyoruz. Bu kutsal yükün altında kalmayacağımızı beyan ediyoruz.”

Editör: Mustafa YILDIRIM