Gönül Keskin, CHP Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

1982 Eskişehir doğumlu ve evli olan Gönül Keskin, 2001 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Haller Gençlik Merkezi Yönetiminde iş hayatına başladı ve 2022 yılında emekli oldu. Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olan Keskin, Güllük Mahallesi delegesi ve mahalle sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

Talat Yalaz hakkında soruşturma başlatıldı Talat Yalaz hakkında soruşturma başlatıldı

Keskin, Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını koyma amacını şu sözlerle ifade etti: "Sadece Eskişehirli kadınlarımız için değil, ezilen emekçi tüm insanlarımız, özellikle yaşlılarımız, çocuklarımız, engellilerimiz ve patili dostlarımız için çalışmak istiyorum. Sağlıklı ve huzurlu bir gelecek temennisiyle hep birlikte gönül verdiğimiz bu yolda yürümeyi hedefliyorum."

Gönül Keskin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin uzun yıllardır üyesi olarak emek verdiğini ve ezilen emekçilerin sesi olmayı, örgütü tekrar ayağa kaldırmayı ve hak edenin hak ettiğini almasını sağlamayı amaçladığını belirtti. Keskin, "Bu süreçte kadın kollarını sadece seçimlerde hatırlayan değil, her zaman yanlarında olup dertlerini dinleyen ve derman olan bir yönetim anlayışıyla geliyoruz. Atatürk'ün ilke ve inkılaplarından şaşmayan emekçi kadınlarımızın desteğini bekliyoruz," dedi.

Adil bir seçim olmasını temenni eden Gönül Keskin, tüm partililerden destek beklediğini ifade ederek, "Desteklerinizi rica ediyorum," dedi.

Gönül Keskin, CHP Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı.

Editör: Mustafa YILDIRIM