Hatipoğlu, yaptığı açıklamada,  İYİ Parti’nin Eskişehir’de yıllar sonra yaptığı temayül yoklamasıyla parti içi demokrasinin işlediğini gösterdiğini belirterek,

“Temayül yoklamasında gerek merkezdeki, gerekse kırsaldaki ilçelerde bütün sandıklardan şahsımı birinci çıkartan delegelere ve üyelere çok teşekkür ediyorum. Ayrıca temayül yoklaması sürecinde Genel Merkezimiz tarafından temayül sorumlusu olarak görevlendirilen İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ile il başkanımız Emine Edizgil olmak üzere tüm ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, temayülümüzün bir demokrasi şöleni havasına geçmesini sağlayan parti yöneticilerimize ve emeği geçen tüm partililere de teşekkür ediyorum" dedi.

“ŞEKER BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAKTIR”

Hatipoğlu ayrıca, temayül yoklamasında beşinci sırada yer alan eski Bakan Bahattin Şeker ile ilgili sosyal medyada çıkan eleştirileri haksız bulduğunu ifade etti. Hatipoğlu, Bahattin Şeker’in geçmişte kendi seçim bölgesi olan Bilecik’te ve ülke genelinde büyük hizmetleri olduğunu kaydederek, “Bundan sonra partimizde ve siyasi hayatta kendisinin başarılı çalışmalara imza atacağın inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM