Her mevsimde yanınızda taşıyabileceğiniz termos ve suluklar ile buradan kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz. Evinizde hazırladığınız sağlıklı yiyecek ve içeceklerinizi güvenle korumanızı sağlayacak suluk, matara çeşitlerini burada kolaylıkla bulabilirsiniz. Yaşam tarzı ve kullanım şeklinize göre birçok model içerisinde kendinize en uygun ürünü seçerken; farklı tasarımlar ve farklı ürünlerle ister okulda ister iş yerinizde isterseniz spor yaparken kullanabileceğiniz birçok ürün çeşitleri için sayfaya göz atabilirsiniz.

 En Kaliteli Termos Nereden Alınır?

Suluk ve matara çeşitleri ile okula, işe, yürüyüşe, plaja, kampa, spora, gezmeye giderken her türlü içeceği yanınızda kolayca taşıyabileceksiniz. Çıktığınız seyahatler de her daim yanınızda taşıyacağınız farklı modeller ile üretilen ve Bernardo kalitesinin ön planda olduğu termoslar ile seyahatlerinizden çok daha fazla keyif alacaksınız.

Uzun saatler sıcak kalmasını istediğiniz çay, kahve gibi içecekleri termos görevi gören mataralar ile muhafaza edebilir, her an ısısını kaybetmemiş, sıcacık içecekler tüketebilirsiniz. Her zaman çok kullanışlı olan suluk ve mataralar geri dönüşüme uygun malzemeden ve insan sağlığına zararı olmayan plastikten yapılıyor. Özellikle gün içinde su içmeyi unutan kişiler bu suluk ve termosların hoş modelleri sayesinde su içmeye başlayacaktır. Kullanılan sağlıklı malzemeden üretilmiş suluk ve termoslar sayesinde gereksiz plastik su şişelerinin kullanımı da azalacaktır. Kullan-at plastik ürünler yerine suluk ve matara tercih etmek, doğada oluşan plastik kirliliğinin önüne geçecektir. 

Çelik Termos Çeşitlerinde Uygun Fiyatlar

Her mevsimde yanınızda taşıyabileceğiniz termos ve suluklar Bernardo markası ile geniş ürün yelpazesine sahiptir.  Suluk ve mataralar sayesinden hem doğaya hem de bütçenize katkı sağlarsınız. Suluk ve matara ürün çeşitliliği özelliklerine göre değişmektedir. Tercih edilen suluk ve matara ürünlerinin fiyatları kullanılan malzemenin kalitesine ve sağlık açısından uygunluğuna göre değişebilir. Çelik termos ürünleri de birbirinden özel seçeneklerle hizmetinizdedir.

Ürün Hammaddeleri İle En Kaliteli Suluk Modelleri

Suluk ve mataraları daha uzun ömürlü kullanmak için bazı önemli ayrıntılara dikkat etmemiz gerekmektedir. Aldığınız suluk ve mataraların sağlığa zararlı olup olmadığından emin olmalısınız. Bazı suluk modelleri bulaşık makinelerinde yıkanabilir özellikte iken bazıları sadece elde yıkamaya uygun oluyor. Bu özelliklere dikkat edilerek alınan suluklar uzun yıllar kullanılabilecek ürünlerdir.

Suluk ve Matara Modellerinin Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Suluk modelleri ve matara modelleri, birbirinden farklı seçeneklerden oluşurken, size en uygun olan modeli seçmeniz durumunda sorunsuz bir şekilde size ulaştırılacaktır. Ayrıca bu ürünler aşırı sıcak ve aşırı soğuk ortamlara sokulmamalı, fırın, derin dondurucu gibi alanlarda bırakılmamalıdır. Ayrıca matara ve sulukların içine gazlı ve asitli hiçbir içecek konulmamalıdır.

Çok fazla gazlı, asitli ve yağlı sıvılar, mataralar için uygun olmayan içeceklerdir. Suluk ve mataralar gerekli önlemler alınarak kullanıldığında, daha uzun ömürlü ve verimli bir kullanım olanağı sunar. Satın aldığınız ürünlerin özelliklerini iyi bilmeli ve ona uygun kullanmalısınız.

Editör: Mustafa YILDIRIM