İzmir YHT hattında Eskişehir neden görmezden geliniyor? İzmir YHT hattında Eskişehir neden görmezden geliniyor?

İnönü Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Hamamcı'nın AK Parti İnönü Belediye Başkan aday adayı olması ilçede heyecan ve memnuniyetle karşılanırken, vatandaşlar İnönü ilçesindeki büyük atılımın hız kesmeden ve artarak devam etmesini istediklerini söylüyor. 
5 yıldır İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'un yardımcılığını yapan Serhat Hamamcı'nın AK Parti İnönü Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasına ilçe genelinde teveccüh yağarken, Serhat Hamamcı da vatandaşları ziyaret ederek hızla çalışmalara başladı. 

Serhat Hamamcı, aday adaylığı ile ilgili, "2019 yılından bu yana yürüttüğüm Belediye Başkan Yardımcılığı görevim sırasında, Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt ile birlikte birçok tecrübe ve deneyim kazandım, İnönü'müz için elimden gelen tüm gayretle çalıştım. Kazandığım deneyim ve tecrübelerle şimdi Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkanı olarak İnönü'müzün projelerini devam ettirmek ve ilçemize yeni projeler kazandırmak istiyorum. İnönü'müzün ihtiyaçlarını biliyorum, projelerim hazır. Aday adaylığımı açıklamamla hemşehrilerimizin gösterdiği destek ve teveccüh bana daha da güç veriyor" dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM