Her gün Dünya genelinde 300 Milyon kullanıcı tarafından kullanılan bu dijital platformda reklam vermek hem geri dönüş hem de satışların artması açısında büyük önem taşımaktadır. Instagram’da hesaplarınız ve işletmeniz için izleyebileceğiniz birden fazla reklam türü bulunmaktadır, bunlar mevcut sayfalar ile iletişime geçerek hikâye ve gönderi reklamı vermek ya da direk Instagram üzerinden sponsorlu reklam vermektir bu iki kategoride de profesyonel destek almak çok önemlidir, zira Instagram Reklam vermek rekabetin böyle büyük olduğu bir alanda bir hayli maliyetlidir. Peki profesyonel bir ekipten Instagram Reklam hizmeti satın almak sizlere neler katacak bu firmalardan biri olan Soft Ajanstan biraz size bahsedelim.

Sayfalara Reklam Vermek

Dönüşüm oranının en yüksek olabileceği reklam türlerinden birisidir, bu reklam türünde doğru sayfaya reklam vermek hayati önem taşır. Peki doğru sayfayı nasıl tespit ederim? Tam bu noktada ise yukarıda bahsettiğimiz Soft Ajans ve benzer firmalar devreye girmektedir, sizin yerinize sayfanızın hedef kitlesini tespit ederek bu tarz kitle barındıran sayfaların tespiti ile ilgili sayfa yöneticiler ile etkileşime geçerek hesabınızda doğru ve organik büyüme sağlanması konusunda sizin yerinize çeşitli reklam anlaşmaları yapabilirler.

Sponsorlu Reklam Vermek

Bu reklam türünde ise Instagram aracılığı ile seçeceğiniz cinsiyet, yaş aralığı ilgi alanları gibi çeşitli filtrelerden geçirilen kullanıcılara reklam verilmesini amaçlar, bu reklam türünde ise reklam çıkıldıktan sonra reklamın doğru yönetilmesi çok önemlidir, etkileşime geçmeyen kullanıcıların tespiti, gereksiz tıklamaların tespiti gibi sizlere boş yere masraf oluşturacak adımların aşılması konusunda Soft Ajans Instagram Reklam yönetim ile sizlere destek sağlamaktadır. Ve gizli bir pazarlama yöntemi olan Viral Reklam, kendi başınıza yapma şansınızın en düşük olduğu bu pazarlama türü direk olarak satışı değil hesabın büyümesini ve marka bilinilirliğini amaçlar, Instagram Reklam konusunda çalışacağınız firma ile ortaklaşa yapabileceğiniz bu pazarlama tekniğinde çeşitli sayfalar haber siteleri vs. ile oluşturacağınız bir viral reklam sayesinde marka bilinilirliği başta olmak üzere hesabınızın büyümesi gibi birçok konuda büyüme sağlayacaksınız.

Soft Ajans Neler Yapıyor?

Instagram’ın paylaştığı istatistiklere göre kullanıcıların %62’si Instagram üzerinden yeni ürünler keşfetmektedir, sizde ürünlerinizi ya da hizmetinizi pazarlamak hedef kitlenizi geliştirmek için bu platformdan yararlanabilirsiniz. Soft Ajans Instagram Reklam hizmeti bünyesinde

  • Video Reklamları
  • Fotoğraf Reklamları
  • Hikaye Reklamları
  • Dönen Reklamlar

Gibi birçok reklam çeşitti barındırmaktadır. Bu reklamlar ile kullanıcıları hesabınıza ya da web sitenize çekebilir. Bu sayede ürün ve hizmetlerin hem tanıtımını hem satışlarını arttırabilirsiniz. Bunların dışında videolarınızı izlettirebilir, marka bilinilirliği ve tanıtımınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. Peki birçok ajans var iken neden Soft Ajans’ı tercih etmeliyim sorusunun cevabı ise sahip oldukları kurumsal ve kamusal referanslardır, Soft Ajansın kendi internet sitesi üzerinde yapacağınız bir inceleme ile görebileceğiniz Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, Ankara Büyükşehir Belediyesi Beltaş. Gibi kamusal referansların yanında, Yonka, Yemek.com, Yakısan, Eleman online gibi kurumsal referansları kolaylıkla görebilirsiniz. Instagram reklamı dışında ;

  • Seo danışmanlığı,
  • Google Reklamları
  • Dijital Pazarlama
  • Sosyal Medya Yönetimi
  • Facebook Reklamları
  • İçerik Yönetimi
  • Web Tasarım
  • Logo ve Kurumsal Kimlik tasarımı

Gibi alanlarda da hizmet sağlayan bu firma sahip olduğu profesyonel ekip ile hesaplarınızın reklam yönetimini en verimli şekilde çalıştıracak bir ekip gibi durmaktadır.

Editör: Mustafa YILDIRIM