Dijital platformların yaygınlaşması ve kolay ulaşılabilir olması televizyon kanallarının izlenme oranlarını büyük oranda etkilerken, televizyon izleme alışkanlığınızı da değiştirmeyi başardı. Buna rağmen bir çok televizyon kanalı hâla çok ciddi izlenme oranlarına sahip. Bunun en büyük sebebi ise yapımında milyonlarca lira harcanan dizi, yarışma ve tv programlarının hala televizyon kanallarında yayınlanıyor olması gösterilebilir. Peki internette ücretsiz TV nasıl izleyebiliriz?

Türkiye’nin en büyük online yayın platformu canlitv.com

Bu sorunun yanıtını canlitv.com üzerinden vereceğiz. Türkiye’nin ilk ve en büyük ücretsiz online yayın platformu olma özelliği 18 yıldır elinde tutan canlitv.com 2005 yılından günümüze faaliyetlerini dünya genelinde devam ettiriyor.

Yüzlerce yerli, yabancı ve yerel televizyon kanalının yayınını ücretsiz ve minimum reklamla izleyiciyle buluşturan canlitv.com şimdilerde Türkiye’de canlitv.day ismiyle devam ediyor.

Platform üzerinden telif problemi olmayan tüm kanalların yayınına kolaylıkla erişim sağlanabiliyor. Bunun yanında dünyanın neredeyse her yerine ait canlı kamera yayınlarıyla şehirlere ait kameralara da erişim mümkün.

Canlı tv izle, seçeneğinin yanında televizyon kanallarına ait frekans ve iletişim bilgileri de tek sayfa üzerinde ziyaretçilerle paylaşılıyor. Böylece kanallı uydu cihazına eklemek isteyen veya kanalla iletişime geçmek isteyen ziyaretçilere kolaylık sağlanmış oluyor.

Televizyon Kanallarına Ait Yayın Akışları

Yüzlerce televizyon kanalının yayın akışını takip etmek oldukça zor. Her gün yüzbinlerce kişi televizyon kanallarına ait yayın akışlarını araştırırken canli tv buna da kolaylık sağlamış bulunuyor. Yayın Akışı sayfası üzerinden onlarca kanalın yayın içeriğine anında ulaşım sağlanabiliyor.

Canlı TV Blog ile TV dünyasındaki gelişmeleri takip et

Canlitv.day’in ücretsiz TV izle seçeneğinin yanında ziyaretçilerine sunduğu en büyük avantajlardan biri de televizyon dünyasında yaşanan tüm gelişmeleri güncel olarak ziyaretçileriyle paylaşması olabilir.

Tecrübeli editörler tarafından takip edilen medya ve magazin gündemi platform ziyaretçileri için araştırılıyor ve paylaşılıyor.

Siz de canli tv üzerinden dilediğiniz kanalın canlı yayınını ücretsiz bir şekilde izleyebilir, kanallar ait yayın akışları ve reyting sonuçlarını güncel takip edebilir, blog sayfası üzerinden medya ve magazin dünyasında yaşanan gelişmeleri güncel olarak takip edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM