Bonega Beylerbeyi, İstanbul Boğazı manzarasına sahip, lüks bir konut projesidir. Proje, Bahçe dubleksi, çatı dubleksi ve normal daire tiplerinden oluşmaktadır. Konut projesinde mevcut olan daire tipleri 106 m² ile 207 m² arasında değişmektedir. Toplamda 10 daire bulunmaktadır ve yeni konut projesi 7 katlı tek bir blok olarak inşa edilmiştir. Her katta sadece 2 daire bulunmaktadır.

Güncel konut projesinde sosyal donatılar arasında sauna, hamam, spor salonu, kapalı otopark, 7/24 güvenlik ve kapalı devre kamera sistemi yer almaktadır. Bu sayede konuklarımız, rahat ve güvenli bir ortamda konaklayabilecektir. Ayrıca her dairede deniz ve İstanbul Boğaz Köprüsü - İstanbul şehir manzarasına sahip olacaktır.

İstanbul konut proesi Bonega, İstanbul'un merkezinde yer almaktadır. Alışveriş merkezleri, okullar, hastaneler gibi yaşamınız için gerekli olan her şey yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda toplu taşıma noktalarına da yakın olduğu için İstanbul'un her yerine kolayca ulaşabilirsiniz. Yeni konut projesi, Nexonya inşaat güvencesi ile çalışmaları yürütülen inşaat projesidir ve kullanılan yapı ürünlerinde, dayanıklılık ve estetik kriterlerine göre yüksek referanslara sahip markalar tercih edilmektedir.

Bonega, sınırlı sayıda Boğaz rezidansına sahip olacak ve yüksek yapı teknolojisi ile inşa edilecektir. Yeni konut projesinde, her dairenin önü tamamen açık olacak ve 3 cephesiyle her katında Beylerbeyi’nden İstanbul’a bir fotoğrafın içinde olacaksınız. Bu sayede sürekli olarak Boğazın güzelliğinden faydalanabilecek ve kaliteli bir yaşam süreceksiniz.

Bonega Beylerbeyi konut projesi, sadece dairelerin kalitesi ve lokasyonu ile değil, aynı zamanda sunmuş olduğu sosyal donatılar ile de daha fazla yaşam standardı sunuyor. Yeni inşaat projesinde yer alan sauna, hamam, spor salonu gibi sosyal donatılar sayesinde vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirebilecek, sosyalleşebilecek ve zinde kalabileceksiniz. Ayrıca, kapalı otopark ve 7/24 güvenlik sistemi sayesinde aracınızın güvenliğini ve huzurunuzu koruyabileceksiniz. Kapalı devre kamera sistemi ise projenin güvenliğini sağlamaktadır.

Son olarak, Bonega Beylerbeyi konut projesi, İstanbul'un gerdanında yeni bir inci olarak hayatınıza renk katacak ve hayatınızın en güzel anlarını burada yaşayabileceksiniz. Boğazın eşsiz güzelliğine pencereden bakarken, kaliteli bir yaşam sürecek ve hayatınızın merkezinde olacaksınız.

Editör: Mustafa YILDIRIM