Bu ürünler farklı renkleri içeriğinde barındırır. Belirli aralıklarla boyanan seri devam eden iplikler degrade iplik haline gelir. Degradelerin içerisinde 2'den 6'ya kadar farklı renklerin belirli bir ritüel ile devam ettiği görülür. Ebruli ipliğe benzer bir yapısı vardır.

Renk sıcaklığı denildiğinde akla gelen degrade iplik dikişsiz iç çamaşırı, mayo, yoga aksesuarı ve çeşitli ürünlerin üretiminde vazgeçilmez bir iplik seçeneğidir. Son dönemlerde degrade iplik seçenekleri internet ortamında da satışa sunuluyor. Farklı renk ve modellerle sergilenen bu iplikler bu ortamda daha uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Üstelik stokta da sürekli var olan ürünlerin olması bu ürünlerle üretim yapan kişilerin malzeme bulma konusunda sorun yaşamasını da engelliyor.

Degrade İplik Online Satış Adresi

 

Online ortamda degrade iplik satışı yapan bir adres arıyorsanız Süper Elit sitesine ulaşabilirsiniz. Sitede en kaliteli ve esnek yapıya sahip olan degrade iplik seçenekleri sunuluyor. Farklı farklı renklerde, özel bobinlerde satışa sunulan ürünlerin fiyatlarının da gayet uygun olduğu görülüyor. Sizlerde imalat ve diğer iş projelerinizde kullanmak için degrade ve diğer iplik seçeneklerini incelemek istiyorsanız siteye ulaşabilirsiniz. En güzel ve kaliteli iplik seçeneklerine sitede cazip fiyatlarla yer veriliyor.

Degrade iplik ve polyester iplik seçeneklerini incelemek istiyorsanız siteyi tercih edebilirsiniz. Süper Elit sitesinden en kaliteli ve işinize özel iplikleri satın alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.superelit.com.tr/urun/degrade-superspace-iplik

Editör: Mustafa YILDIRIM