Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirspor’un yeni yönetimi oluşturulması konuları hakkında bilgi vermek ve görüş alışverişinde bulunmak üzer Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ile bir görüşme yaptı.

Görüşme hakkında açıklamalarda bulan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Sayın valimiz ile görüştük. Aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyoruz. Pazartesi günü saat 17.00’de eski Eskişehirspor başkanları ile bir araya geleceğiz. Onlarla bir değerlendirme yaptıktan sonra açıklama yapar hale geliriz.

Biz sayın valimize “Bütün şehri kucaklayan, partizan olmayan, düzgün bir yönetim, hesap verebilen, şeffafça bu işi yönetebilecek Eskişehir’i kucaklayacak Ak Partispor’dan CHP Spor olsun istemiyoruz”dedik.

Kendisi de “Bu şekilde olursa iyi olur.” dedi.

Eskişehir Demirspor, 2024-2025 sezonunda da HAKSÖZ Sportif ile anlaştı Eskişehir Demirspor, 2024-2025 sezonunda da HAKSÖZ Sportif ile anlaştı

Üst kurul seçimden sonra yapılacak o aşamada da kendisi destek verecek. Bizim için olumlu geçen bir görüşme oldu.”diye konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM