14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde Milletvekili Aday Adaylığı başvuruları tüm hızıyla devam etmektedir. Geçtiğimiz Çarşamba günü Milletvekili Aday Adaylık başvuruları sona eren Cumhuriyet Halk Partisi’nde Bilecik’te 8 Aday Adayı CHP Genel Merkezine başvuru yaptı.

26 Mart Pazar günü Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Milletvekili Aday Adayları tanıtım programı düzenleyecek olan CHP Bilecik İl Başkanlığından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar “14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ve Türkiye Cumhuriyetinin en önemli seçimlerinden biri olarak nitelendirdiğimiz bu seçimlerin ardından Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olacağından hiçbir kuşkumuz bulunmamaktadır. Bu seçimlerin kazananı Millet olacaktır, Millet İttifakı olacaktır. Başta sandık güvenliği olmak üzere Millet İttifakının değerli üyeleri ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi olarak Bilecik’te 1. Parti olmak için yoğun çaba harcamaktayız. İnanıyorum ki Genel Başkanımızın Türkiye ortalamasından aldığı oydan daha fazla bir oy oranı ile bu süreci tamamlayacağız. 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylık başvurularımız sona ermiş olup 8 Aday Adayı başvurularını Genel Merkezimize yapmışlardır. Şuan bu görevi yerine getiren Milletvekilimiz Yaşar Tüzün, Faik Akarkarasu, Vedat Kazıcı, Ali Çağatay Karaahmet, İsmail Cinoğlu, Mustafa Aksu, Nurcan Özçakır ve Orhan Yavuz Osmanoğlu başvuru süreçlerini tamamlamış olup Aday Adayımız olmaya hak kazanmışlardır. 26 Mart Pazar günü saat 14.00’te Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştireceğimiz Milletvekili Aday Adayları tanıtım programımıza tüm halkımızı davet ediyorum. Halkın İktidarının kurulmasına sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Örgütü olarak seçim startımızı hep birlikte başlatalım, bu Demokrasi Şölenine tüm halkımız davetlidir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Aday Adayları tanıtım programı 26 Mart Pazar günü saat 14.00’te Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşecektir. 

Editör: Mustafa YILDIRIM