Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için aylardır çalışmalarını sürdüren Eskişehir Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, seçim tarihinin de belli olmasıyla birlikte "başlıyoruz" dedi ve yol haritalarını belirlemek üzere koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Binasında gerçekleştirilen toplantıya Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Eskişehir İl Koordinatörü, Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Koordinatörleri, Eskişehir Yörük-Türkmen Masası üyeleri, Eskişehir Kafkas Masası üyeleri katılım sağladı.

“Ayrışmadan, birleşerek kazanacağız” diyen Kılıçdaroğlu Gönüllüleri,   “Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13.Cumhurbaşkanımız yapmadan rahat bir uyku uyumayacağız, çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” ifadelerinde bulundu.

Eskişehir İl Koordinatörü Ali Şahin yaptığı açıklamada;
“Liderimiz sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13.Cumhurbaşkanı olması için durmuyoruz, yorulmuyoruz, umutları yeşertmeye devam ediyoruz. İnanıyoruz ki 15 Mayıs başka bir gün olacak. Huzur ve refah içerisindeki Türkiye’yi hep birlikte yeniden inşa edeceğiz. Geliyor gelmekte olan.” şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM