Instagram’ın hayatımızda ne kadar büyük bir yer kapladığını hepimiz biliyoruz. Her gün saatlerimizi geçirdiğimiz, birbirinden farklı milyonlarca videolara sahip bu müthiş platform, milyonlarca insanın adeta günlük rutinlerinden birisi haline geldi. Elbette, Instagram tamamen pozitif özelliklere sahip değil. Mesela istediğiniz herhangi bir Instagram videosunu uygulama üzerinden cihazınıza indiremiyorsunuz. Peki, bu durumdan kurtulmak adına neler yapabilirsiniz? Bu sorunun cevabını sizlerle paylaşmamıza izin verin. Snaptube müzik ve video indirme uygulaması sayesinde tamamen ücretsiz bir şekilde Instagram videosunu indir işlemi gerçekleştirebilir, istediğiniz her Instagram videosunu cihazınızda depolayabilirsiniz!

Dünyanın her yerinden toplam 300 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Snaptube uygulamasının, Instagram video indirme işlemi yapmak isteyen kullanıcıların ilk tercihlerinden birisi olması kesinlikle bir tesadüf değil. Instagram’a ek olarak 50’den fazla popüler platformdan video veya müzik indirmenize olanak sağlayan bu eşsiz uygulama, sunduğu 4K’ya kadar desteklenen çözünürlük seçenekleriyle çoğu müzik ve video indirme uygulamasından bile iyi olduğunu kanıtlıyor. Son zamanlarda piyasada kendine “en iyi video-müzik indirme uygulaması” diyen çoğu ücretli uygulamanın dahi virüslü dosyalar barındırdığını düşününce, Snaptube’un tamamen ücretsiz olması adeta insanları şaşkına çeviren bir detay olarak dikkat çekiyor.

Tabii, Snaptube ile yapabilecekleriniz sadece bunlarla sınırlı değil! Snaptube ile tamamen güvenli ve reklamsız bir şekilde, sınırsız sayıda video veya müzik de indirebilirsiniz. Ayrıca, indireceğiniz videoyu veya müziği MP4-MP3-M4A seçeneklerinden birini seçerek cihazınıza kaydedebilirsiniz. Böylece, seçtiğiniz dosyayı birden fazla formatta indirebilir, dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları nasıl bulacağınızı da merak ediyorsanız, cihazınızın dosya yöneticisi uygulamasına göz atmanız yeterli olacaktır. Snaptube tarafından indirilen bütün MP3-M4A ve MP4 dosyalarını bu konumda bulabilirsiniz.

Instagram video indir gibi çoğu ücretli müzik ve video indirme programının dahi yapmakta zorlandığı bir işlemi bu kadar efektif ve kolay bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz uygulama sayısının bir elin parmağını geçmediğinden eminiz! Yukarıda bahsettiğimiz ve bahsetmeye fırsat bulamadığımız bütün bu özellikleri siz değerli kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunan Snaptube uygulamasını herhangi bir mobil cihaza sadece dakikalar içinde, hiç zorlanmadan kurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Snaptube’un internet sitesini ziyaret etmek ve orada bulunan APK dosyasını indirdikten sonra cihazınızda çalıştırmak!

Uygulamayı kurduktan sonra ise artık kullanım kısmına geçebilirsiniz. İlk olarak, Snaptube’u kullanmak için iki farklı seçeneğiniz bulunuyor. Eğer uygulamayı arka planda çalışır bir halde bırakmak isterseniz, indirmek istediğiniz Instagram videosunun bağlantı adresini kopyalamanız yeterli olacaktır. Adres kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra Snaptube’un ekranda belirdiğini ve sizden gerekli yönergeleri uygulamanızı istediğini fark edeceksiniz. Gerekli adımları uyguladıktan sonra artık sadece beklemeniz gerekiyor. Birkaç dakika içinde videonuz cihazınıza inmiş olacak ve videoyu dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz. İkinci bir yöntem olarak ise Instagram videosunun bağlantısını kopyaladıktan sonra Snaptube’u çalıştırabilirsiniz. Yine kısmen aynı yöntem olan bu yöntemin diğerinden çok farkı bulunmuyor diyebiliriz. Kopyaladığınız bağlantıyı uygulamada bulunan bağlantı bölümüne yapıştırdıktan sonra ilk yöntemle aynı adımları uygulayarak videoyu cihazınıza rahatlıkla ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.

 Ücretli video veya müzik indirme uygulaması aramaya artık son! Gördüğünüz gibi Snaptube, bu uygulamaların yaptığı her işlemi ve hatta daha fazlasını tamamen ücretsiz ve çok daha güvenilir bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Eminiz ki Snaptube ailesinin bir üyesi olduktan sonra bu eşsiz uygulamadan vazgeçemeyeceksiniz. Instagram’dan video indirmek için en iyi uygulama olan Snaptube’u şimdi ücretsiz deneyebilir ve hiç zorlanmadan, tamamen güvenli bir şekilde video indirme deneyimi yaşayabilirsiniz. İyi eğlenceler!

           

Editör: Mustafa YILDIRIM