Öncü Spor Kulübü Tekvando kuşak sınavı yapıldı. Değişik yaşlardaki sporcular yeni kuşaklarını almak için ter döktüler.

Konuyla ilgili açıklaması yapan Kulüp tekvando antrenörü Halit Yavuz, “Türk tekvandosunun geleceğine sağlam temeller atıyoruz. Kulübümüz tekvandoda yeni yetenekler keşfetmeye devam ediyor. Tekvando sporunu sevdirme adına birçok faaliyetler düzenliyoruz. Ailecek tekvando yapma da öncü olduk. Kulübümüzde tekvandoyla beraber dart ,bocce gibi eğlenceli sporlara da yer vererek çocuklarımızın farklı spor dallarında da yeteneklerini göstermesine fırsat veriyoruz” dedi.

Tekvando branşında kış dönemi kuşak sınavını gerçekleştirdiklerini belirten Yavuz, “ Sporcularımız büyük emek ve gayretlerinin sonucunda yeni kuşaklarını almaya hak kazandı. Abi kardeş spor yapan Ömer Kayra ve Şeyma , Abla kardeş spor yapan Esra ve Nazlı diğer sporcularımıza örnek oluyorlar. Sporun yanı sıra çocuklarımızın ahlaklı vatansever ve milli ve manevi duygularla yetişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yapmış olduğumuz kuşak sınavının sporcularımıza hayırlı olmasını Türk tekvandosunun gelecekte daha güzel yerlerde olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim