Mihalıççık Belediyesi ve Mihalıççıklılar Yardımlaşma,Sosyal,Dayanışma ve Kültür Derneğinin(MİYAD)ev sahipliğini yaptığı geceye, CHP  Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ,Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova , Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Mihalıççık Belediye Başkan Haydar Çorum, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, DSP İl Başkanı Hüdaver Bekler, ,Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Organize Sanayi Başkanı Nadir Küpeli,  Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy Mihalıççık Mahalle Muhtarları, başta olmak üzere çok sayıda Mihalıççıklı vatandaş katıldı.

Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Cemalettin Ürgüp , dernek olarak her yıl geleneksel olarak düzenledikleri yemeğin pandemi nedeniyle uzun yıllardan beri düzenleyemedikleri  bu yıl 27’ncisinin düzenlendiğini söyleyerek, gayelerinin Mihalıççık kökenlileri bir araya getirmek, onların birbirleriyle tanışmasına ve yeni yetişen gençlere Mihalıççık kültürünü tanıtmak olduğunu belirtti.

Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum da yemeğe katılanlara teşekkür ederek, Mihalıççık ilçesinin çehresini değiştirmek için birçok hizmette imza attıklarını belirti.

Miyad”ın kuruluşunun 32. yıl pastasının kesilmesinden sonra Mihalıççıklılar, yerel sanatçı Çiğdem Yıldız”ın söylediği birbirinden güzel türküler, Sultanlar Kadın Ekibi ve Miyad Halkoyunları ekibinin gösteri ile Mihalıççıklı Keman Sanatçısı Veli Karan oyun havalarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

Editör: Mustafa YILDIRIM