Antrenörlerin ve Eskişehir futbolunun sorunlarını çözmek için çabalayacaklarını aktaran Göcen, “

Bugün mayıs ayında yapılacak olan Tüfad Eskişehir şubesi başkan adaylığımızı açıklayacağımız toplantıda bizleri yalnız bırakmayıp heyecanımıza ortak olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederiz.

Sizlerinde bildiği üzere Tüfad Eskişehir şubemizin olağan genel kurulu mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek bizde genç dinamik bir ekiple olağan genel kurulda adayız.

Şimdi burada artık bir değişim olmasından yanayız Tüfad Eskişehir şubesinde değişimin şart olduğunu düşünenlerdeniz.

Sizlerde takdir edersiniz ki uzun dönemdir Sayın başkan Ahmet Bingöl ve ekibi Tüfadımıza güzel hizmetlerde bulunmuştur.

Fakat geldiğimiz bu dönem itibariyle artık genç dinamik bu işi bu hizmetleri büyük bir heyecan ve coşku ile yapacak bir ekibe bırakmasını düşünenlerdeniz. Zaten son olağan genel kurulda başkan sayın Ahmet Bingöl antrenör arkadaşlarımıza hitaben yaptığı konuşmada bizlerden son bir dönem daha görev almak istediğini bunun için bizlerden yetki isteyip tekrar kendilerini seçmemizi istemişti son dönemi olduğunu beyan etmişti.

Yani değerli meslektaşlarım ve değerli basın mensupları kısaca şunu söyleyebiliriz biz bu işe talibiz projelerimizle yapacaklarımızla çok güçlü genç dinamik ve bizlere ağabeylik yapacak tecrübeli değerli hocalarımızla inşallah bu seçimi yüzümüzün akıyla başaracağımızı düşünüyoruz.

Projelerimizi yapacağımız sosyal sorumluluk ile alakalı tüm işlevlerimizi sizlere seçimlere kısa bir süre kala yapacağımız proje tanıtım toplantımızla ve tüm yönetim kurulumuzla siz değerli basın mensuplarımıza aktarıp bilgilendireceğiz.

Takdir edersiniz ki şu anda Eskişehirli antrenörlerimizin bir çok sorunları var ve biz bu sorunları sahaya inip kendileriyle 1-1 buçuk aylık bir dönemde irdelediğimizde inanılmaz tepkiler ile karşılaştık. Antrenör arkadaşlarımız çok dertli her birinin ayrı ayrı sorun ve sıkıntıları var.

Biz bu sıkıntıları çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Özellikle faal olan kulüplerde görev yapan antrenör arkadaşlarımızın çok sıkıntıları var onlar içinde elimizden gelen her türlü fedakarlığı çalışmaları yapacağız.

Burada en önemlisi şu ben şahsım olarak her zaman hiç bir konuda tek başıma karar vermeyeceğim bütün kararları ve çalışmaları yapacağımız işleri yönetim kurulumuzla hep birlikte çözeceğiz.

Nasip olursa bu göreve bizi layık görürse meslektaşlarımız yönetim kurulumuzla devamlı hafta içi ve hafta sonu hep sahalarda olup antrenör arkadaşlarımızın sorunlarını yerinde görüp inceleyip elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Burada önemli olan Eskişehirli antrenör arkadaşlarımızın birlik ve beraberliğini antrenörler olarak şehir dışında çalışan antrenör sayımız yok denecek kadar az inşallah daha çok antrenör arkadaşımız şehir dışında ülke dışında hem şehrimizi hem TÜFAD’ımızı başarıyla temsil eder bizlerde bunun için elimizden gelen çabayı sarf ederiz

Antrenörlerimizin özellikle faal antrenörlerimizin çok büyük sıkıntıları var arkadaşlar saha sıkıntısından tutun da malzeme sıkıntısına kadar bir çok sorunları var.

Eskişehirli sporculardan yeni başarı Eskişehirli sporculardan yeni başarı

Bizlerde bu sorunlarla ilgili gerekli kurum ve merciilerle görüşüp antrenör arkadaşlarımızın daha imkanlı ortamlarda antrenman ve maçlara çıkmasını sağlamak için elimizden geleni yapacağız.

Tabi burada şehrimizin STK’larıyla uyum içerisinde çalışıp antrenörlerimizin sorunlarını çözme aşamasında hep birlikte mücadele vereceğiz.

Değerli meslektaşlarım ve saygıdeğer basın mensupları bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ederim

Daha iyi şartlarda artık değişimin olması gerektiği bir Tüfad da görüşmek üzere”

Editör: Mustafa YILDIRIM