Eskişehir’in haber siteleri; www.esgazete.com, www.eskisehir.net, www.eskisehirhaberajansi.com ve www.esgundem26.com’da eş zamanlı yayınlanan Çarpışma bu defa bir konuk ile sizlerle. 4 ayrı dijital yayın organından 4 deneyimli gazetecinin buluştuğu Çarpışma programının bu bölümünde ilk kez İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Melih Aydın; Şenay Bilik Yıldırım, Cihan Yıldırım, Soner Uçak ve Sedat Aydoğan’ın sorularını yanıtladı.

Programda önemli açıklamalara imza atan Aydın’ın aday adaylığına ilişkin açıklaması ise şöyle: “İYİ Parti’de resmi bir görevim yok. Gönül bağım var. Zekâsına ve insanlığına güvendiğim abilerim, ablalarım, kardeşlerim İYİ Parti’ye bir umut olarak gönül verdi… Ben de onlarla birlikte gönül verdim. Atatürk, Cumhuriyet, laiklik, milliyetçilik bizim kutsalımızdır. Türkiye’de yaşayan herkes bizim kutsalımızdır. İki seçenek sunuluyor, birine evet dediğinde hain ilan ediliyorsun. Bunlardan sıkıldık. Bugüne kadar hiç siyasi bağım olmadı. Aday adaylığı süreci de herkese açık…

Bu kriterlere uyacaksam evet aday adayıyım. İYİ Parti’nin kriterleri beni kapsıyorsa evet Eskişehir’de aday adayı olacağım. Sonraki süreç nasiptir, kısmettir, takdirdir. Gençler heveslensin. Gençler cesaretlensin. Bu ülkeyi biz kurtaracağız. Sürecin sonunda Türkiye kazansın istiyoruz. Aday adaylığı süreci sonunda listede yer bulamazsak tüm imkânlarımla adayların yanında yer alırım. Aynı şeyi ben de beklerim.”

Editör: Mustafa YILDIRIM