Vahim tablo artık son bulmalı Vahim tablo artık son bulmalı



İnönü’yü almak için elimizden geleni yapacağız
İnönü İlçe Başkanı olan Hamdi Tosunoğlu’nu ile yola devam etmek istediklerini açıklayan Ümran Köksüz, şu anda il ya da genel merkeze müracaat eden başka aday olmadığını söyledi. Köksüz, “Bugün sizlere İnönü belediyesi için adayımız olan Hamdi Tosunoğlu’nun adaylığını açıklamak için bir araya geldik. Başkanımız Eskişehirli, İnönülü ve belediyede her kademede itfaiyeden otobüs işletmesine emlak dairesinde ve diğer kademelerde uzun yıllar görev yaparak belediyeciliği özümsemiş, her kademede işleyiş nedir bilen bir arkadaşımız olduğu için kendisine güveniyoruz. Biz de arkasındayız. Geleceğiz, sahada birlikte çalışacağız ve destek vereceğiz. İnönü’yü almak için elimizden ne gelirse yapacağız.” açıklamasında bulundu. 
İnönü Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Hamdi Tosunoğlu ise, “Göreve hazırız. Sözde değil özde çalışıp kendimize güvendik, adaylığımı açıklıyorum. Hazırım.”dedi. 
“Yerel seçimlerde iddialıyız”
Memleket Partisi olarak genel seçimlerde üzerlerine düşen görevi özveriyle yerine getirdiklerini belirten Köksüz, yerel seçimlere girilen bu süreçte parti olarak iddialı olduklarının altını çizdi. Köksüz, “Birçok il ve ilçede kazanabileceğimize inandığımız, güvendiğimiz, güçlü olduğumuz yerlerde tek olarak, Memleket Partisi olarak aday çıkartacağız. Bazı yerlerde ittifak kurabiliriz, bu zaman içerisinde gündeme gelebilir. Görüşmeler var. Biz daha önce 4 yerde adaylıklarımızı açıkladık. Netleştikçe açıklıyoruz. Belirli bir takvim beklemiyoruz ki netleşen yerlerde arkadaşlarımız bir an önce çalışmalarına başlasınlar, ekiplerini kursunlar diye. Açıkladıklarımız var, görüşmeleri devam edenler var yakın zamanda açıklayacaklarımız var. Genel başkanımız genelde bu görüşmeleri sürdürüyor. Bugün de bana yetki verdiği için buradayım.” şeklinde konuştu.  
“Genel Başkanımız herkesle görüşmeye açık”
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin herkesle arasının iyi olduğunu belirten Köksüz, diğer partilerin ve parti liderlerinin kendi iç sorunlarını aşıp geldikten sonra Muharrem İnce’nin herkesle görüşmeye açık olduğunu dile getirdi.
İyi Parti ile ittifaka yönelik gelen soruya yanıt veren Köksüz, “Genel başkanımızın herkesle arası iyi de bazılarının onunla arası iyi değil. Genel başkanımız herkese ılımlı yaklaşıyor. Düşüncelerini çok net söylüyor, biliyorsunuz her söylediği de doğru çıktı bu zamana kadar. Kaybedenler bile kaybetmedik ama kazanamadık diyecek bir bakış açısına sahipken genel başkanımızın söylediği şeylerin doğru çıkmasının bir kez daha altını çizmek gerekiyor.” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM