Türkiye’nin ilk dijital otomobil asistanı olma özelliğiyle dikkatleri üzerine çeken OoAutos, müşterilerine yenilikçi hizmet sunmaktadır. Titiz bir çalışma sonucunda üretilen uygulama, İstanbul Teknik Üniversitesi INOGATE süreçlerinden geçmiştir. Dünyaya açılabilir ilk 13 proje listesinde kendisine özel bir yer edinen uygulama, otomobil satış sonrası süreçlerin tek bir uygulama üzerinden yürütülmesini sağlar.

Uygulama temel olarak araç sahiplerine, işletmelere ve iş ortaklarına belli başlı çözümler sunar. Bir araç sahibiyseniz konumunuza en yakın servis sağlayıcılardan hizmet talebinde bulunabilir, araç bakımınızı sistemli bir şekilde yapabilirsiniz. Bir işletme sahibiyseniz, firma araçlarının bakımını tek bir uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Bunun yanı sıra iş ortakları, hizmet ağını genişletme ve satış oranlarını arttırma şansı elde etmektedir. Otomotiv satış sonrası süreçleri etkili bir şekilde uygulama üzerinden yürütebilirsiniz.

Sizlere Özel Kampanyalar Tek Bir Uygulamada

Araç sahipleri ve iş ortakları için pek çok avantajı bir arada bulunduran www.ooautos.com, yenilikçi hizmetlerini tek bir uygulama üzerinden sunmaktadır. Bireysel kullanıcılar oto bakım, oto yıkama, oto lastik, vale, otopark gibi hizmetlerden yararlanabilir. Bunun yanı sıra bireysel kullanıcılar araçlarıyla ilgili almak istedikleri hizmetlere en kısa sürede erişim sağlayabilir.

Sizler de uygulama üzerinde hesap açabilir, servis sağlayıcılar tarafından sunulan avantajlardan en kısa sürede haberdar olma şansı elde edebilirsiniz. Oto yıkama hizmetlerinde sizler için sunulan %35’e varan maliyet avantajı sağlayabilir, aracınızın bakımını düzenli olarak gerçekleştirebilirsiniz.

OoAutos İş Ortağı Olun İşletmenizin Gelirlerini Arttırın

Otomobil satış sonrası hizmetler sunmakta olan servis sağlayıcılar, ooautos.com üzerinden hizmet verdiklerinde pek çok avantajdan yararlanma şansı elde etmektedir. İş ortakları olarak genel olarak şu avantajlardan faydalanabilirsiniz:

●       Müşterilerinize özel güvenli ödeme yöntemleri sunun.

●       Tüm kurumsal / bireysel müşterilere kısa sürede ulaşın.

●       Müşterileriniz için oluşturduğunuz kampanyaları ücretsiz duyurun.

●       Yeni müşterilere zahmetsiz bir şekilde ulaşın.

●       Ödeme geçmişinizi takip ederek süreci kontrol edin.

Sizler de OoAutos üzerinden bayilik elde edebilir, işletmenizin hizmetlerini geniş bir çevreye duyurma şansı elde edin. Ayrıca reklam çalışmalarınızı da uygulama üzerinden efektif bir şekilde yapabilirsiniz. OoAutos ile yenilikçi hizmetler sizlerle!

Editör: Mustafa YILDIRIM