İsviçre saat ustalığının İtalyan estetik tasarımı ile birleşmesi sonucu ortaya çıkmış bir saat markası olan Panerai saat modelleri ile yüksek saatçilik kavramına yeni bir soluk getirmiştir. İlk olarak İtalyan deniz komandoları için tasarlanmış olan Panerai saat çeşitleri askeri saat biçiminden tamamıyla estetik anlayışa bir dönüş yapmıştır.

Mükemmel denecek derecede kasa tasarımı ile dikkat çeken markanın saat koleksiyonunda kendine özgü birçok özellik yer alıyor. İtalyan lüks saat üreticisi markanın geçmişi çok eskilere, 1860 yıllarına dayanıyor. Özellikle büyük ebatlı kasa ve markaya özgü tepe koruma köprüsü bu saat modellerinin en ayırt edici özelliklerinden sayılır.

 

İtalyan Tasarım Estetiğinin Öncüsü Panerai Saatler

Kökleri oldukça eskiye dayanan ve bir geleneğin temsilcisi olan Panerai saat modelleri İtalyan estetik ve ustalık farkını ortaya koyuyor. Paslanmaz çelik veya altından yapılmış kasa yapısı ve tasarımı bu markaya özgü çizgiler içeriyor. Ünlü oyuncuların tercihi olan Panerai sadece ülkemizden değil dünyanın dört bir yanından ünlü kişilerin seçtiği bir markadır. Tüm Panerai saat modelleri için https://www.entropia.club/tr/panerai/ adresine uğrayabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM