Demiryollarında yapay zeka dönemi Demiryollarında yapay zeka dönemi

Cem Lale

Birleşmiş Milletlerin Anlaşmalı Eskişehir’in ilk oteli olan ve bu yıl 2 yarışmada yılın oteli seçilen Eskişehir  Questa Thermal & SPA Hotel yine bir ilke imza atarak İtalyan kafileyi ağırlamaya başladı.

 “Eskişehir turizm tarihinde bir ilk yapıp hafta sonu İtalyan grubu Eskişehir’e getirdik”diyen Eskişehir  Questa Thermal & SPA Hotel CEO'su Cem Lale, “Eskişehir halkına verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 26 oda 48 kişiden oluşan ekip  otelimizdeki  termalden yararlanacak hem de Eskişehir’in kültürel değerlerini gezme imkanı bulacak.

 Tesisimizde Kızılinler’den gelen doğal mineralli su ile müşterilerimize eşsiz bir termal otel deneyimi yaşatmak istiyoruz. Kızınlinler’i, termal turizmi ve termal turizmin sağlığa etkisini dünyaya çok iyi anlatmamız gerekiyor. Böylece Eskişehir’e de çok önemli bir vizyon sunağımızı, Eskişehir’in sağlık turizminde dünyada önemli bir rol oynayacağını düşünüyoruz. Bunun yanı sıra Eskişehir, İtalya’nın Venedik kentine benzetilir ve bir İtalyan markası olarak Eskişehir’de olmak da ayrıca çok güzel.” ifadelerini kullandı.

video için tıkla

Editör: Mustafa YILDIRIM