Odunpazarı Kent Konseyi Sümer Mahalle Meclisi, Sümer Mahallesi Porsuk kenarında ‘’Yaza Merhaba Konseri’’ düzenledi. Sümer Mahalle Meclisi Başkanı Selahattin Taşel’in de solist olarak yer aldığı 1 Hoş Seda Akustikhane müzik grubu tarafından verilen konserde 7’den 70’e onlarca vatandaş hem müzik dinledi hem de danslarıyla  gruba eşlik ederek eğlenceli bir akşam geçirdi. ‘’Sandalyeni Al Gel’’ sloganıyla duyrulan etkinliğe sandalyesini alarak katılan, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, CHP İl Başkanı Recep Taşel, CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Diler gibi isimler de vardı.

     Etkinlikte konuşan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, ‘Olumsuz ekonomik şartların,  sanata ve eğlenceye ulaşımı da zorlaştırdığı bu günerde, mahalle meclisi olarak Türkiye’nin en güzel yerlerinden olan Sümer Mahallesi Porsuk Kenarı’nda böyle bir etkinliğe imza atarak vatandaşlarımızın eğlenmesi, mahallelilerin bir araya gelmesi ve tüm bunlara ücretsiz ulaşmasını hedefledik. Mahalle meclislerimiz mahalleyle ilgili bir çok soruna çözüm aramanın ve üretmenin yanında bu tarz kültür-sanat etkinlikleriyle de mahalleye katkı veriyorlar. Bugün burada emeği geçen tüm mahalle meclisi üyelerimize, sahne alan müzisyenlereve  bu etkinliği düzenlerken bizlere destek olan çözüm ortağımız Odunpazarı Belediyesi’ne ve Başkan Kazım Kurt’a da çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.  

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ise Mahalle Meclislerinin mahallenin her türlü sorunuyla ilgilenen sivil kurumlar olduğunu vurgulayarak bugün de çok başarılı bir işe imza attıklarını belirtti. Kurt Sümer Mahalle Meclisi’ni ve Odunpazarı Kent Konseyini kutlayarak, bu tarz etkinliklerin her mahallede devam etmesini diledi ve Odunpazarı Belediyesi olarak Kent Konseyi faaliyetlerine her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

  

 

 

Editör: Mustafa YILDIRIM