Açılış konuşmasını yapan Erkan Sarmaşık, " Öncelikle ramazan-ı şerifin ülkemiz için hayırlı ve bereketli olmasını dilerim.

14 Mayıs 2023 seçimlerinin ülkemiz için en hayırlı sonuçları getirmesini temenni ediyorum. Genel Başkanımızın da biraz önce söylediği gibi; bu önemli seçimde baraj sorunu olmadan seçime girmemizin partimiz için büyük bir avantaj olduğunu ve bu yarışta beklentimizin yüksek olduğunu belirtmek isterim.

Tüm dava arkadaşlarımın buna inanıp özveriyle çalışacağından hiçbir şüphem yoktur. Salondaki birçok kişi gerek iş hayatından gerekse parti teşkilatından şahsımı tanıdığı gibi, bu şehrin bir evladı olarak yaşayıp büyüdüğümüz,tüm yatırımlarımızı burada gerçekleştirdiğimiz şehrimize sizlerin de destekleriyle daha faydalı olmaya çalışacağımızın sözünü buradan tekrar veriyorum. Unutmayın ki; bizler mecliste bulunduğumuz süre boyunca bir kulağımız Eskişehir’de olacak. Dün ve bugün olduğu gibi yarın da çok rahat bir şekilde bana istediğiniz zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isterim. Verdiğiniz ve vereceğiniz destekler için şimdiden çok teşekkür ederim"dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM