Ortatepe, “Ülkemizde seçim hazırlıkları başlamış durumda. Ama ne yazık ki eşit şartlarda yarışmıyoruz. Hal böyle olunca da yapılacak olan seçimlerin çok da bir anlamı olmuyor aslında.

Genel Başkanımız seçim hazırlıkları için Türkiye'nin dört bir tarafına gidiyor. Gitmeye de devam edecek. Ancak takdir edersiniz ki bunun için bir destek vs yok. AKP gibi bizim cebimizden çıkan vergilerle değil kendi imkanlarıyla Türkiye'nin her şehrine gidiyor Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz. Yapılan harcamalar, açılan seçim ofisleri, giydirilen otobüsler... Benim daha cebime girmeden aldığınız paralarla oluyor. Bunun seçim sonrası da var tabi. Sandıktan çıkan oyların doğruluğundan kimse emin olamıyor. Çünkü biliyoruz ki bu düzeni bu şekilde devam ettirmek için ellerinden gelen iyi veya kötü herşeyi yapıyorlar. Yapmadılar mı? Bir evde kaç tane Suriyeli, Iraklı yaşıyor gözüküyor. Ev alması karşılığında oturumlar veriliyor. Anlamsızca seçim erkene çekiliyor. Bu şartlar adil mi?

Bir de boykot meselesi var tabi. Görüyoruz ki çoğu siyasi partinin genel başkanına ulusal kanallarda müthiş bir boykot uygulanıyor. Bizim genel başkanımızı da aynı şekilde yıldırmaya çalışıyorlar. Hükumet her gün televizyonlarda, haber kanallarında, gazetelerde, canlı yayınlarda olduğu sürece bu seçim asla eşit şartlarda yapılmış bir seçim olmayacak. Verin emri kaldırın bu anlamsız boykotu, buyurun gelin o zaman yarışalım. Herkes düşüncelerini, tarafını özgürce tüm kanallarda belli edebilsin ki halkımız da kim kimmiş görüşü neymiş amacı neymiş net bir şekilde görsün.

Koskoca otobüsümüz 81 İli geziyor. Hani hangi kanalda verildi?  Genel başkanımıza öldürme amaçlı saldırı düzenleniyor. Hangi kanalda 2. gün bu haberi gördünüz? Ülkede ne olup bittiğinden haberimiz bile yok. Varsa yoksa hükumet, varsa yoksa 6'lı masa.”

Editör: Mustafa YILDIRIM