Genel başkan Ali Safa Şen İlk görev gününde yaptığı açıklamada; “Uzun bir seçim süreci geçirdik ve esnaf camiamızın büyük oranda tercihiyle bu noktaya geldik.

Bu süreçte yanımızda olan, destek veren, iyi niyetleriyle, samimiyetlerini gösteren camiamıza birkez daha teşekkür ediyorum.

Bizlere yakışan bir kongre gerçekleştirdik, esnafımızın temsilcileri olan şube yönetimleri özgür iradeleriyle oylarını kullandılar ve üzerlerindeki emanetleri bize teslim ettiler.

Bundan sonrası bizim için sorumluluk, duyarlılık ve hassasiyetle yürütülecek bir dönemdir. Tüm camiamızı kucaklıyarak, bütünleştirerek, birleştirerek, ne sözler verdiysek, ne taahhüt ettiysek yerine getirmek için yoğun bir mesai sürecimiz başlamış bulunmaktadır.

Gönlümüz, kapımız camiamıza ve tüm paydaşlarına sonuna kadar açıktır.

Temennim mahçup olmamaktır. Sorumlu olduğumuz alanın tüm talep, beklenti ve sorunlarına hakimiz ve bundan sonrası için bize düşen bir durum var yalnızca çalışmak.

Ekip arkadaşlarımla yola çıkış gayemizi gerçekleştirmek, beyanımız olan düşünce ve projelerimizi süratle hayata geçirmek çalışma sürecimizin ilk adımı olacaktır.

Bu duygularımla başından sonuna seçim sürecinde bulunan ve federasyonumuza güç veren, katılımcı olan esnaf camiamıza, ekibime, gönül dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ülkemizin dört bir köşesinde bulunan esnaf camiamıza buradan en samimi ifadelerimle muhabbetlerimi gönderiyorum” dedi.

Genel başkan Ali Safa Şen göreve başlamasıyla tebrik ziyaretlerinide kabul etti.

Eskişehir Eskent derneği yönetim kurulu ve Sivrihisar bakkallar odası Başkanı Öner Özbay kendisinin ilk ziyaretçileri oldu.   

Editör: Mustafa YILDIRIM