Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak Çamlıca Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunarak hayırlı işler diledi. Çamlıca sakini vatandaşlar ile de selamlaşan Başkan Ataç, Ramazan ayının hayırlar getirmesini diledi. Birlik Caddesi üzerinde bulunan terzilerden kuaförlere, manavlardan nalburlara kadar çok sayıda dükkan sahibi ve çalışanları ile bir araya gelen Başkan Ataç’a Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri Canan Adlım, Mustafa Coşu ve Hasan Tutucu ile Çamlıca Mahalle Muhtarı Savaş Hancı da eşlik etti.

“Çamlıca Mahallemizde adeta bir devrim yaşandı”

Başkan Ataç mahallede yaptığı esnaf ziyaretlerine ilişkin değerlendirmesinde, “Eskişehirli hemşehrilerimiz sağ olsunlar bizlerden teveccühlerini esirgemiyor. Vatandaşlarımızla her zaman ve ortamda bir araya gelmeye devam ediyoruz. Kentimizin kırsalından merkezine, tüm mahallelerinde rahatça buluşuyor, keyifle vakit geçirebiliyoruz. Karşılaştığımız sıcaklık, Tepebaşı Belediyesi’nin hizmetlerini kaliteli ve eşitçe sunuluyor olmasından kaynaklı. İnsanlarımız aldıkları hizmetin farkında, bizleri takdir ediyor, güven duyuyor. Bunu görmek beni de elbette çok mutlu ediyor. Öte yandan Çamlıca Mahallemizde son yıllarda adeta bir devrim yaşandı. Çamurdan, tozdan geçilmeyen bir mahalleyken, Çamlıca bugün kentimizin en rağbet gören noktalarından biri haline geldi. Mahalle sakinlerimiz bu gelişimin de son derece farkında. Yıllara dayanan karşılıklı güven duygusu ile şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Tünelin ucunda umut ışığı her zamankinden daha parlak”

Başkan Ataç Çamlıca esnafı ile temaslarında ana gündem maddesinin ekonomideki kötü gidiş olduğunu da belirtirken, “Ekonomik kriz can yakıyor. Bugün çok sayıda esnafımızı ziyaret ettim. Esnafımız adeta ayakta durmakta güçlük çekiyor, büyük çoğunluk iş yapamadıklarını söylüyor. Kötü yönetilen ülke ekonomisi, fiyatları rekor seviyelere taşırken bu durum sadece esnafımızla birlikte vatandaşımızı da kötü etkiliyor. Ülkemizin en büyük parası 200 TL ile bir kilogram kıyma alınamıyor, fiyatı 300 TL civarında.  Emeklilerimiz, asgari ücretlilerimiz nasıl alışveriş yapsın. Yine de görüştüğüm tüm hemşehrilerime, umutlarını yitirmemelerini söylüyorum. Az kaldı, tünelin ucunda umut ışığı her zamankinden daha parlak. Bu Mayıs ayında ülkemiz refah seviyesi yüksek, demokratik, aydın, özgür, hukukun üstün olduğu yarınlar için çok önemli bir adım atacak. Kısacası her şey çok daha güzel olacak” diye konuştu.

Başkan Ataç ile bir araya gelen esnaf ve mahalle sakinleri de belediye çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM