"SİMART," çocuklar ve gençler için ilgi çekici hikayeler ve animasyonlar sunarak sağlıklı gelişimi teşvik eden bir platform, ilk kitabını tanıttı. Etkinlik, 30 Mayıs'ta "Libraff" kitapçısında gerçekleştirildi ve yazılar, yayınevleri ve eğitim ile sosyal girişim projelerinin temsilcileri katıldı.

"SİMART," pozitif büyümeyi teşvik eden çeşitli faaliyetler ve projelerle tanınır. Platform, genç izleyiciler için ilginç hikayeler ve animasyonlar sunmanın yanı sıra ebeveynler için de gelişim programları sunar. Bugüne kadar, "SİMART" 10'dan fazla etkinlik düzenlemiş, 1000'den fazla kişiye ulaşmış ve 12 hikayeyi animasyon haline getirerek YouTube kanalında sunmuştur.

Ev Dekorasyonunda Yeni Bir Soluk: Gündoğdu Mobilya Bohem Koleksiyonu Ev Dekorasyonunda Yeni Bir Soluk: Gündoğdu Mobilya Bohem Koleksiyonu

Etkinlik sırasında projenin ilk kitabı olan "İçərişəhərin Sirli Sakini" tanıtıldı. Bu kitap, çocukların sağlıklı bir zihinle büyümelerini teşvik eden ilginç ve öğretici hikayeler içerir.

"SİMART"ın ilk baskısının lansmanı, halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. İleriye dönük olarak, daha fazla projenin genç zihinleri ilham vermeye ve eğitmeye devam edeceği büyük bir beklenti vardır.

Editör: Mustafa YILDIRIM