Artık tatil deyince akla sadece Akdeniz’de bir tatil köyü gelmiyor. Çünkü son zamanlarda oldukça popüler olan başka tatil biçimleri ile tanışmaya ve hatta bu tatil seçeneklerini alternatif değil doğrudan tatil seçimlerimiz yapmaya devam ediyoruz. Muhteşem deniz manzarası ve konukları için özel olarak hazırlanmış tatil villaları da bu yeni seçeneklerin başında geliyor. Çünkü son yıllar ülkemizde ve dünyada yaşanan birçok şey günlük hayattaki yaşamımızdaki seçimlerimizi değiştirdiği gibi tatil seçimlerimizi de farklılaştırıyor ve değiştiriyor.


Tatil severler her tatil planlarında farklı bölge ve seçeneklerle seçtikleri tatil evlerindeki konaklamaları sonrasındaki deneyimleri ile yeni seçimlerini belirliyor. Villapaketi.com tatil konutu kiralama acentesinin aktarımı ve popüler tatil seçeneklerine baktığımızda artık villa tatili gözde tatil seçenekleri arasında. 

Ne Gibi Villa Tatil ve Yazlık Seçenekleri Mevcut?

Tatil villaları misafirlerinin tercihlerine göre şekilleniyor ve her tatil anlayışına uygun bir tatil konutu bulmak mümkün. Ana planda balayı çiftlerine özel 2 kişilik, 4 kişilik,  6 veya 8 kişilik aile konutları, 10, 12 kişilik ve hatta daha çok kapasiteli geniş aileler için tatil villa seçenekleri de mevcut.

Tatil konutları deniz manzaralı ve doğa içerisinde ya da şehir içerisinde gibi seçeneklere ayrılıyor. Şömineli, özel havuzlu, jakuzili, bahçeli, teraslı bir çok seçenek mevcut seçenekler arasında.

Mahremiyet hassasiyetli olan muhafazakar aileler için muhafazakar tatil villaları dışarıdan havuzu görünmeyecek şekilde dizayn edilmiş.


Otel Standartlarını aratmayan Ev Konforunun Üzerinde Tatil

Konutlar tatil amaçlı hazırlandığı için havlu, temiz çarşaf ve nevresim temiz ve hazır halde misafirlerini karşılıyor. Ayrıca konutlarda bir evde ihtiyaç duyulabilecek tüm donanım mevcut. Mutfak ekipmanları, ütü, ütü masası gibi. Ayrıca buzdolabı beyaz eşya evlerin standartları arasında… 

Isıtmalı kapalı havuzlu, hamam ve saunalı villa seçenekleri ile yaz tatillerini aratmayan kış tatilleri seçenekler arasında. Örneğin kış aylarında Sakarya Sapanca’da yer alan Tatil Konutlarında şömine başında kar tanelerinin yeryüzüne düşününe tanık olabilirsiniz.

Tatil Villaları ve Tatil Evleri Hangi Bölgelerde Yer Alıyor?

Türkiye’nin seçkin tatil beldelerinde yer alan villalar çoğunlukla Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan Beldesinde, Kaş Merkez ve Çukurbağ Yarım Adasında ve Kaşa bağlı köylerde, Muğlanın Fethiye ilçesinde ve diğer özel tatil bölgeleri Milas, Marmaris, Datça, Göcek ve Bodrum gibi beldelerde yer alıyor.

Tatil Villası ve Tatil Konutu Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Tatilinizi planlarken önce kişi sayınızı ve tarihlerinizi planlamalısınız. Minumum 3 gece, 5 gece ve 7 gece ile bu seçeneklerin üzerinde gece sayısında konaklama imkanları mevcut. Tarihlerinizi +-3 gün esnek seçmeniz beğendiğiniz bir tatil villasının sadece tarihler nedeniyle kaçırmamanıza yardımcı olabilir. Bu aşama sonrasında nasıl bir tatil istediğinizi kendinize sorun. Eğlence yerlerine yakın mı, doğa içerisinde mi, konutunuz deniz görsün mü, çocuk havuzu olsun mu gibi tatilinizde olmazsa olmazlarınızı belirleyin.

Tatil Konutları Kiralamanın Fiyat Aralıkları Nelerdir?

Her bütçeye uygun bir tatil konutu bulmak mümkün ve fiyatlar kişi sayısı, kiralama dönemi ve konutun özelliklerine göre değişmekte. Villa Paketi tatil konutu kiralama acentesi web sitesi Villapaketi.com ‘da tatiliniz için belirteceğiniz kriterleri girerek birkaç dakika içinde villa fiyatlarını listelemek mümkün.

Nasıl Tatil Amaçlı Villa veya Tatil Konutu Kiralarım?

Tüm belirlemeleri tamamladıktan sonra Villapaketi.com web sitesinde istediğiniz şehirdeki ve bölgedeki tatil villaları için hemen  rezervasyon gerçekleştirebilirsiniz. Villapaketi.com sitesi %20 ön ödemeyle rezervasyon imkanı sunuyor. Geri kalan tutar villaya giriş öncesinde yapılabiliyor. 1500 den fazla villaya anında rezervasyon imkanı sunan Villapaketi.com ‘da ayrıca tatil konutunuzu uzman misafir temsilcileri ile birlikte seçmenize de olanak tanıyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM