Fuar açılışına Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Bozkurt, Şube Müdürü Ömer Elmas, Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkan V. Ali İnci, Yönetim Kurulunu temsilen Sezgin Demir, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar- Ge Sorumluları Melih Ünlüer, Ersen Yoldaş, Okul Aile Biriliği Başkanı  Sibel Er, Okul Müdürleri, Veliler ve Öğrenciler  katıldı. 22 Projenin sergilendiği fuarda 76 öğrenci 22 öğretmenini rehberliğinde görev aldılar. 

Açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mehmet Öz: " TÜBİTAK 4006 Bilim fuarları öğretim programları çerçevesinde öğrencilerin ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerinde araştırma yaparak, sonuçlarını sergiledikleri, eğlenerek öğrendikleri ortamlardır. Bilim fuarları gözlem yapan, meraklı, araştırmacı ve sorgulayan bireylerin yetiştirilmesi için önemli öğrenme etkinlikleridir. Her biri ayrı emek, farklı bir çaba ve birikim gerektiren bu projeleri hazırlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra proje standları davetliler ve öğrenciler tarafında gezilerek proje sorumlusu öğrencilerin sunumları gerçekleştirildi. Fuar 15.06.2022 tarihi akşamına kadar açık kalacak.

Proje fuarımıza emek veren başta yürütücü öğretmen Büşra Zeybek olmak üzere tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür edildi.

(MY

Editör: Mustafa YILDIRIM