WhatsApp Image 2023-04-17 at 16.35.39

 CHP Eskişehir Milletvekili adayı Ecz. İpek Çelik, parti örgütü ve milletvekili adayları ile birlikte sahaya indi. Kent merkezi ve kırsaldaki çalışmalara katılan Çelik,  çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirterek, 14 Mayıs’ta Millet İttifakı’nın adayı Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacaklarını kaydetti.

Sahadan aldıkları tepkilerin memnuniyet verici olduğunu aktaran Çelik, “Tüm Türkiye’yi Eskişehir gibi yapmak ve Eskişehir’den en az dört milletvekili çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız.  Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. 14 Mayıs’ta yepyeni bir baharı hep birlikte kucaklayacağız” dedi.

Vatandaşların ekonomik olarak buhranda olduğunu,  hükümetin halkın yaşadığı sorunları görmezden geldiğini savunan Çelik, hayat pahalılığına Millet İttifakının hazırladığı  Ortak Politikalar Mutabakat Metni kapsamında hayata geçirilecek reformlar ile müdahale edileceğini ifade etti. 

WhatsApp Image 2023-04-17 at 16.36.46

 -İPEK ÇEKLİK KİMDİR?       

1991 yılında Eskişehir'de doğdu. 2009 yılında Eskişehir Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan eczacılık fakültesine başladı. 2014 yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni bitirdi. 2017 yılında Anadolu Üniversitesi Fitoterapi Yüksek Lisans programını tamamladı. 2021 yılında ise Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji bölümünü bitirdi.

2014 yılında beri Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olmakla beraber, bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Yönetimi'nde yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı olarak görev aldı. 2016 yılında bir dönem Eskişehirspor Yönetim Kurulunda, sonrasında yine bir dönem Eskişehir Eczacı Odası yönetiminde görev aldı.

2018-2021 yılları arasında Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nda eczacı olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında eczane açarak çalışma hayatına Eskişehir'de devam etmeye başladı.

İyi düzeyde İngilizce bilmektedir.

Editör: Mustafa YILDIRIM