Ertuğrul Altınel 

 Eskişehir- Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz'ün ilk ziyaretleri, Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu ile Ticaret Borsası İmam Hatip Ortaokulu oldu.  Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz; 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı okul ziyaretlerinin ilkini Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu ile, Ticaret Borsası İmam Hatip Ortaokulu’na ziyaret ederek gerçekleştirdiler. 

Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz; Ticaret Borsası Ortaokulu ile Ticaret Borsası İmam Hatip Ortaokulu’nda, bu yıl okul öğretmenlerinin kendi elleriyle nakşederek hazırladıkları Yunus Emre koridorunu gezdiler. Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu: Okulda öğrencilerle bir süre sohbet etti ve öğrencilere soru sorarak onların ilgi ve isteklerini dinledi. Daha sonra Ticaret Borsası Ortaokulu ile Ticaret Borsası İmam Hatip Ortaokulu’nun; Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi ve ESİMDER iş birliği ile açtığı velilere yönelik; ‘Yabancı Uyruklu Veliler’ için, Temel Türkçe kursu, Kur’an-ı Kerim kursu, dikiş kursu ve yabancı uyruklu öğrencilere yönelik Türkçe okuma-yazma kurslarını yerinde incelediler. Okul Müdürü Oktay Turinay: Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu ile Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz’e, okuldaki diğer çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yapılan çalışmalar yerinde incelendi.

Odunpazarı Kaymakam Ömer Ulu ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz: Ticaret Borsası Ortaokulu ile, Ticaret Borsası İmam Hatip Ortaokulu’ndan, okulun öğrenciler ve velileri için, bir eğitim merkezi haline getirilmiş olmasından dolayı okuldan memnun olarak ayrıldılar.

Editör: Mustafa YILDIRIM