Tepebaşı Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi'nde faaliyete geçirilen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek yaz dönemi kursları için kayıtlar başlıyor.

Hizmete girdiği günden bu yana Eskişehirlilerin vazgeçilmezi haline gelen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek kurslar kapsamında hem yetişkinler hem de çocuklara yönelik eğitimler yer alıyor. 4-8 yaş arası çocuklar için jimnastik, 7-16 yaş arası çocuklar için basketbol, voleybol, futbol, tekvando, judo, masa tenisi, 5-9 yaş arası çocuklar için junior survivor ve 6-16 yaş arası çocuklar için de satranç kursları düzenlenecek. Yine uzman eğitmenler tarafından yetişkinlere için aerobik, pilates ve strong dance kursları yer alıyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen kurslar için 21 Haziran’da başlayacak kayıt işlemleri 24 Haziran tarihine kadar devam edecek. Kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından kurslar 27 Haziran tarihinde başlayacak. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, kurslara katılmak isteyenlerin 1 adet kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile başvuru yapabileceğini belirtti.

Kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 335 51 85 ve 0 (535) 490 82 71 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM