Zeyrek Konteyner firması kurulduğu ilk andan itibaren sektörde başarıyla hizmet vermektedir. Bu bağlamda firma müşterilerine geniş ürün kategorileri de sunmaktadır. 1985 yılından günümüze kadar geçen zaman diliminde firma tedarikini sağladığı ürünler ile sektörde öncü isimlerden biri olmaktadır. Özellikle çöp konteyner ve geri dönüşüm kovalarının satışını yapmaktadır. Bu bakımdan firma müşterilerine temiz çevre için en uygun alternatifleri sağlamaya devam etmektedir.

Aşağıda sizlere maddeler halinde firmanın satışını yaptığı ürünleri genel olarak sıraladık. Belirtmiş olduğumuz ürün seçeneklerinin hepsini firmanın sitesinde inceleyebilirsiniz. Bununla birlikte dilerseniz tüm ürünler konusunda detaylı bilgi almak için çalışanlarla iletişim kurabilirsiniz.

·       Sıfır atık kovaları

·       İç mekan çöp kovaları

·       Sıfır atık geri dönüşüm konteynerleri

·       İlaç e pil atık kovaları

En Nitelikli Geri Dönüşüm Kova ve Kapları

Firma geri dönüştürülebilir ürünlerin kovaları, kapları ve çöp konteynerleri sitede müşterilere en kaliteli şekilde aktarılmaktadır. Genel anlamda geri dönüşüm kovaları en çok talep gören ürünler arasında karşımıza çıkmaktadır. En kaliteli geri dönüşüm kapları ve çok daha fazlası için Zeyrek Konteyner firmasının sitesinde görüntüleyebilmeniz mümkündür. Bunun için siteye erişim sağlamanız yeterli olacaktır.

Temiz bir çevre ve temiz bir doğa için atıkların belli kaplara toplanması önemli noktalardan biridir. Bu kapsamda firma sunduğu hizmetler ile daha temiz bir çevre için faaliyetlerini sürdürmektedir. 1985 yılından beri firma bu alanda en iyi şekilde çalışma sağlamaktadır. 

Editör: Mustafa YILDIRIM