Açık hava reklamları reklamcılık sektöründe önemli bir yere sahiptir. Birçok firma tarafından sıklıkla tercih edilen açık hava reklamcılığı ile akılda kalıcı ve geniş kitlelere hitap eden kampanyalar gerçekleştirebilirsiniz. Markasını öne çıkarmak isteyen birçok kullanıcı gerekli stratejilerle billboard reklamları veya bina kaplama reklamlarına yönelirler. İşlek caddelerin olmazsa olmazlarından reklam panoları ulaşılabilirlik açısından oldukça rağbet görmektedir. Araç kaplama reklamları da sektörde bir diğer açık hava reklamı olarak kendini gösteriyor. Ulaşım araçlarında kullanılan bu reklamcılık yöntemi ile markanızı geniş kitlelere sürekli olarak gösterebilirsiniz. Outdoor reklam olarak da bilinen bu reklam türlerine markasını tanıtmak ve yükseltmek isteyen herkes başvurabilir. Özellikle belirli bölgeye hizmet veren firmalar bu reklam yöntemleri ile sadece hizmet verdikleri alana kendilerini duyurabilme imkanı bulabilir.

Açık Hava Reklamcılığı Türleri Nelerdir?

Açık hava reklamcılığı dendiği zaman birçok reklam türü karşımıza çıkıyor. Bunlar markaların ve firmaların prestijlerini yükseltmesi için ayrı ayrı avantajlara sahip. Sizlerde açık hava reklamları için aşağıda vereceğimiz türlerden bünyenize uygun olanı seçebilirsiniz.

Açık Hava Reklamları

·         Billboard

·         Megalight

·         Otobüs durağı / raket (CLP)

·         Otobüs veya araç giydirme

·         Dijital led ekranlar

·         Çatı / duvar reklamları

·         Elektrik direği reklamları

·         Yol panosu reklamları

·         Yer grafikleri

·         Luna billboard

·         Megaboard

·         Kuleboard

·         Bina giydirme uygulamaları

·         Üç boyutlu veya iki boyutlu tabela

·         Totem

Yukarıda verilen reklam türlerinin hepsi outdoor reklam kategorisine giren değişik stratejilere uyum sağlayan örneklerdir. Sizlerde markanızın yükseltmesini sağlayan kampanyayı açık hava reklamcılığı kategorisinde yayınlayabilirsiniz. Belirli bir bölgeye hitap edenler için işlek bir cadde de bulunan billboard faydalı olabilir. Aynı zamanda birçok yere hizmet veren firma için de otobüs giydirme reklamları gayet faydalı olacaktır.

Açık Hava Reklamcılık Ücretleri

Açık hava reklamcılık sektöründe birçok kategori olduğundan dolayı bu soruya tek bir fiyat ile yanıt vermek doğru olmayacaktır. Bu kategoride oluşturacağınız reklamlar ayrı ayrı fiyatlandırma kurallarına sahiptir. Bu yüzden önce size en uygun reklam türünü seçmeli ve ardından TOX Medya gibi güvenilir bir firmadan destek almalısınız. Size önereceğimiz stratejiler ile danışmanlık alabilir veya direkt olarak isteklerinizi bize iletebilirsiniz. Firmanızın prestijini yükseltecek çalışmayı özenle gerçekleştireceğimiz gibi aynı zamanda tüm süreçte de sizin yanınızda olacağız. Özellikle ön planda tuttuğumuz müşteri memnuniyeti ilkemiz ile bizden memnun kalmanız için elimizden geleni yapacağız.

Tox Medya olarak tüm açık hava reklamları türlerinde profesyonel hizmet alabilir ve daimi müşterimiz olmak için ilk adımınızı atabilirsiniz. Unutmayın ki prestijli firma olmak için prestijli firmalar ile çalışmanız gerekir.

Editör: Mustafa YILDIRIM