Meleray Güzellik Teknolojileri ve Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonda ortaklaşa bir organizasyona imza attı. Yaklaşık 400 oda üyesinin katılım sağladığı organizasyonda Cilt Bakım Protokolleri, Yosun Peeling, Protez Tırnak, Epilasyon Teknolojileri hakkında bilgiler verildi.

Erdem Sarıışık imzalı organizasyonda Ceylan Sümbültepe, Yasemin Orhan, Emrah Hançer ve Ebru Şimşek isimleri eğitimler verdi. 5 saatten uzun süren organizasyonda kura çekimi ile bazı talihli üyelere çeşitli hediyeler verildi. Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya katılım sağlayan üyelere teşekkür ederken kendilerine katılım belgelerini teslim etti.
Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası ikinci organizasyonuna da Kadir Alkan Akademisi ile imza attı. Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonda düzenlenen organizasyona 500 oda üyesi katılım sağladı. Öğle önce seansta üyelere erkek orta uzun anatomik saç kesimi ve kadın kısa anatomik saç kesimleri hakkında uygulamalı olarak gösterildi. Katılım sağlayan üyelerden birbirinden kıymetli hediyeler kura ile hediye edildi.

Kadir Alkan’ın büyük bir beğeni topladığı organizasyona yurt içi ve yurt dışından konuklar geldi. Belçika’dan ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen kuaförler organizasyon için Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası ikinci organizasyonuna da Kadir Alkan Akademisi’ne teşekkür ettiler. Katılımcılara katılım sertifikaları teslim edildikten sonra organizasyon çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası üçüncü organizasyonuna Alix Avien Paris ile gerçekleştirdi. Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonu’nda düzenlenen organizasyona 400 oda üyesi katılım sağladı. Eğitim Müdürü Murat Başgül Eskişehir’de faaliyet gösteren kuaför ve güzellik uzmanlarına tecrübelerini aktarırken katılımcıların oldukça mutlu olduğu görüldü.
 

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya tecrübelerini oda üyelerine aktaran konuşmacılara teşekkür plaketi hediye ederken katılımcılara da katılım belgeleri teslim edildi. Oda Başkanı Gürdal Sarıkaya son olarak organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Üyelerin katılmaktan büyük mutluluk duyduğu organizasyon çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Organizasyonlara Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya’nın yanı sıra yöneticiler Şenol Tetik, Serpil Yetişen, Sibel Koç, Selda Bal, Metin Sönmez, Cafer Tayyar Çizmelioğlu isimleri de katılım sağladı.

Editör: Mustafa YILDIRIM