Profesyonel lige döneceğiz

İsmail Candemir, “Bizler öncelik Eskişehir diyen insanlarız. Eskişehir’in en önemli markalarının, temsilcilerinin, başkanlarının verdiği mücadeleyi yakından takip ediyoruz. Elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. İnşallah Eskişehirspor bu sene başkanımızla birlikte şampiyon olacak, yeniden profesyonel lige döneceğiz. Çok büyük maddi imkansızlıklar yaşayan Demirspor da bu sene verilecek desteklerle hak ettiği yere gelecek.” şeklinde konuştu.

Takımlarımıza destek olun

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, “Demirspor Eskişehir’in en köklü spor kulüplerinden biri. Biz de Eskişehirspor olarak Demirspor’a her zaman ne gerekiyorsa yapmak için hazır olduğumuzu söylemek için burada buluştuk. Biz 9 haftada 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak şu anda şampiyonluk yolunda çok iyi bir ivme kazanmış durumdayız. Bu sene şampiyon olacağız. Demirspor burada Türkiye liglerinde şampiyonluk elde etmiş bir kulübümüz. Demirspor Eskişehir’in takımı. Buradan Eskişehir’in iş adamlarına, spor severlerine Demirspor olsun Yunusemrespor olsun destek vermeye davet ediyoruz.” dedi.

Sporcular kickboks il birinciliği için karşılaştı Sporcular kickboks il birinciliği için karşılaştı

Eskişehir bir spor şehri olacak

Eskişehir Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Hünerlier, “Erkan başkanımızla daha önce görüştüğümüzde Demirspor ve Eskişehir’in diğer takımlarına olan desteklerini yakından biliyoruz. Bu konuda yapmış olduğunuz bu girişimden dolayı teşekkür ederim. Eskişehir ve diğer takımlar Eskişehir’imize spor anlamında katkılar sağlayacaktır. İleriki dönemlerde Eskişehir bir spor şehri olacaktır.” açıklamasında bulundu.

Editör: Mustafa YILDIRIM