Eskişehirspor çok çok kritik süreçten geçiyor.  İlk altı maçta alınacak puanlar çok önemli.   Sosyal medyaya bakıyorum daha ikinci haftada hocanın kellesini isteyenler var. Bunlar ya cahil ya da art niyetliler.

İlk hafta çok kötü oynayan takım 90 derece döndü bu hafta gayet iyi mücadele ettiler tüm eksik ve olumsuzluklara rağmen…

Futbolu bilenler ilk haftalarda bir takım için yorum yapmanın erken olduğunu bilir.

Transfer yapamayan Eskişehirspor çoğunlukla alt yapıdan gelen oyuncular ile mücadele ediyor. Geçen yıl yaşanan kaos, takımın yarısının gitmesine rağmen Eskişehirspor yine diz çökmemişti.

Akgören yönetiminin hakkını vermek lazım…

Küme düşme kesinleşince pandemiye rağmen yeni sezonun hazırlığı yapılmıştı. Devre arasından buyana sözleşme yenilemeyen Alperen, Ekrem, Erdal, Mevlüt, kiralık oynayan Cemali, Meta Kaan, transfer olan Metehan gibi isimlerden yoksun oynuyor takım.

Yani eksilen takım, tecrübesiz takım, bir çok kaos yaşamış takım var karşımızda. O kadar olumsuzluklara rağmen içinden bir takım daha çıkarmayı başarmışız.

Çomak sokmayı bırakın artık. İkinci maçta hocanın kellesini istemekte nedir. Üst üste maç kazanırlarken neden sesiniz çıkmıyordu.

Şartlar normal değil beyler…

Camianın içindeki İrlandalıların  tarih yazan Fuat Çapa’nın bile arkasından   teneke çalarak gönderdiği günleri unutmadık.

Üç maç sonrada yönetim istifa diye bağırırsınız.

Düşün artık Es Es’in yakasından, gerçekleri ne zaman göreceksiniz.

Son 5 yıldır yaşananları bir insan olsaydı depresyona girer intihara kalkışırdı.

Eskişehirspor’un yönetilme sorunu vardı yıllardır.

Başkan Mustafa Akgören ve ekibi eksikleri olsa da iyi yoldalar.

Bakın cebinde milyonları olan ve takımı almak isteyen Sinan Özeçoğlu bile topa giremedi. Bu İşler öyle kolay değil.

 “Ben borçları öde, yeniden borçlan ve takımı şampiyonluğa oynat” şeklindeki yönetimi doğru bulmuyorum. Temel yine sağlam olmayacak birkaç yıl sonra bulunduğumuz yere gene düşeceğiz.

O yüzden Akgören’in hedefi, planı doğru yoldur. Desteklenmelidir.

Allah’ım şu cahillerden ve İrlandalılardan Es Es’imi uzak tut ki doğru yola girelim…