Milletimizin büyük bölümü depremzedeler için tüm imkanlarını seferber ederken, malesef kötü örnekler de yaşandı diyen İbrahim Murat Gündüz, sayıları azda olsa deprem fırsatçılarının iğrenç davranışları bizi bir yandan yaralıyor diğer yandan sinirlendiriyor dedi.

İbrahim Murat Gündüz: Bunlardan ilkini depremin ilk günlerinde yaşadık. Afet  bölgesi civarındaki  dinlenme tesisleri ve marketler bir anda fiyatlara zam yaptı. Gerek halktan gelen tepkiler gerek bizim uyarılarımız ile geri adım attılar fakat bu yaptıkları insanlığa yakışmadı, zaten bunu yapanları insan  gözüyle görmem mümkün değil dedi.

Şimdi ise deprem fırsatçılarının kiralık ev fiyatlarını arttırarak ikinci aşamaya geçtiklerini ifade eden İbrahim Murat Gündüz, deprem  fırsatçılarının Konya’da, Malatya’da, Ankara’da ve farklı illerde kiraları hemen  yükselttiklerini, bu yaptıklarının haysiyetsizce onursuzca yapılan insanlık dışı fiiller olduğunu belirtti.

Bir taraftan kendi konutlarında depremzedeleri Tanrı misafiri olarak konuk eden, boş evlerini, yazlıklarını, ofislerini depremzedelerin ücretsiz olarak  barınmalarını sağlayan yüreği güzel insanlardan bahseden İbrahim Murat Gündüz,  diğer taraftan depremi fırsata çevirmeye çalışan aşağılık deprem fırsatçılarının varlığından bahsetti.

Deprem fırsatçılarının sayısı çok mu?

Hayır çok değil. Ancak, sayıları az da olsa midemi bulandırıyorlar diyen İbrahim Murat Gündüz,  bu fırsatçıların deprem bölgesinde hırsızlık, yağma yapanlardan hiçbir farkı yok.  Onlar da depremi fırsata çevirmek istedi, bunlar da, şerefinizi üç kuruşa satmayın dedi…

https://www.esgazete.com/ibrahim-murat-gunduz-tarihe-damga-vurmus-musluman-bilimadamlari-ni-anlatti

https://www.esgazete.com/ibrahim-murat-gunduz-ve-liana-jojuanin-antrenoru-umut-tekin-14-ocakda-odul-alacaklar

https://www.esgazete.com/ibrahim-murat-gunduz-istanbul-grand-cevahir-otelde-dostlarini-agirladi

https://www.esgazete.com/ibrahim-murat-gunduz-dostu-ozturk-keskini-anlatti

Editör: Mustafa YILDIRIM