Şal, geniş tabanlı ve sivri uçlu, tipik olarak üçgen şeklinde bir kumaş parçasıdır. Fabrikadan toptan şal satışı kapsamında toplu olarak alınabilir. Pek çok farklı şal türü vardır, ancak hepsinin ortak bir özelliği vardır: Sıcaklık veya hacim kazandırmak için kullanıcının vücuduna birden çok kez sarılabilirler. Şallar, yazlık şapkalar olarak tasarlanan hafif pamuklu karelerden kış mevsiminde hava koşullarına karşı koruma için kullanılan ağır yünlü pançolara kadar tüm şekil ve boyutlarda gelir. Bu kapsamda İstanbul Merter’de toptan şal alarak perakende fiyatı ile satmak mümkündür. Şallar, yukarı veya aşağı giyilebilen çok yönlü bir giysidir. Bir bandana, kukuleta veya şal olarak giyilebilirler. Şal giymek için öncelikle ne tür bir şal giymek istediğinize karar verin. Daha sonra şalın boyutunu ve şeklini belirleyin. Bu ürünler giymenin haricinde satmak amacıyla da toplu alınabilir. Çünkü oldukça popüler ürünlerdir. Toptan eşarp satışı kapsamında sunulur.

Şal Modelleri

Bir şal, tipik olarak omuzların etrafına ve boynun etrafına giyilen bir kumaş eşyadır. Aşağı veya yukarı giyilebilen çok yönlü bir giysidir. Birçok şal modeli bulunmaktadır. Bazı yaygın modeller arasında tesettür şalları, kapüşonlar ve sargılar bulunur. Bu kapsamda fabrikadan toptan eşarp almak oldukça fazla tercih edilir. Şal, hem sıcak hem de soğuk iklimlerde giyilebilen çok yönlü ve şık bir giysidir. Birçok farklı şal çeşidi vardır ve her birinin kendine has özellikleri ve avantajları vardır. Şal, yıl boyunca giyilebilecek sade ve zarif bir giysidir. Toptan başörtü, vücudu saran bir bez veya danteldir. Üçgen, kare, dikdörtgen, yuvarlak veya başka herhangi bir şekil olabilir. Şal modelleri birçok farklı şekilde yapılmaktadır. Bazıları tek bir kumaş parçasından yapılırken, diğerleri birkaç kumaş parçasının birlikte dikilmesiyle yapılır. Pamuk, ipek, yün veya kaşmir gibi farklı malzemelerden farklı türde şallar yapılabilir. Şal toptancısı arayanlar için Ayshan Moda birçok farklı modeli uygun fiyatlar ile sunuyor.

Toptan Şal Fiyatları Nedir?

Şal giymek, herhangi bir kıyafete zarafet ve sofistike bir dokunuş katmanın kolay bir yoludur. Şallar hem sıcak hem de soğuk iklimlerde giyilebilir ve her kıyafetle kombinlenebilir. Soğuk iklimlerde ekstra bir sıcaklık katmanı olarak veya sıcak iklimlerde sıcaklık ve stil katmanı olarak giyilebilirler. Toptan şal fiyatları genel olarak uygun olduğu için çok popülerdir. Şal modelleri gerek kalitesi gerekse estetik olması ile ön plana çıkar. Aynı zamanda tesettüre uygun ürünler olması ile de ön plana çıkar. Bu kapsamda tesettür ürünlerini toptan almak isteyenler için iyi bir seçenektir. Toptan kadın giyim seçenekleri kapsamında alınabilir. Ayshan Moda tarafından birçok model sunuluyor ve ucuz toptan şal almak isteyenler için kaliteli ürünler uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM