“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, özgün bir anlayışla tasarlananAlgötürkonseptli yeni mağazasını Eskişehir’de açtı. Eskişehir’in en işlek ve canlı yerlerinden Adalar mevkiinde yepyeni bir lezzet ve mağazacılık konsepti ile hizmet vermeye başlayan Kahve Dünyası Algötür Adalar, şehrin sosyal ve kültürel yaşamının tam kalbinde yerini alıyor. Kahve Dünyası Algötür noktalarını tercih edenler dilerse kahvesini, çikolatasını ya da sandviçini alıp yoluna devam edebiliyor. Üstelik yeni nesil draft kahve de sadece Kahve Dünyası Algötür’lerde tadılabilecek özel lezzetler arasında yer alıyor.

Eskişehir’in tam merkezinde keyifli molaların adresi

Kahve Dünyası Algötürmağazalarında bol köpüklü Türk kahvesinin yanı sıra americanodanlatteye, filtre kahveden cappuccino’yaçeşit çeşit kahve, kahve severleri bekliyor. Fit Lezzetler kategorisi altında yer alan ve meyveli, tahinli ve bademli olmak üzere üç farklı çeşidi bulunan Pro Serisi proteinli içecekler ilesoğuk sıkım meyve ve sebze sularıyla hazırlanan NoSerisi yalnızca Kahve Dünyası Algötür’lerdetadılabilecek özel lezzetler olarak öne çıkıyor.Müsli, Granola, Poriç çeşitleri de Kahve Dünyası Algötürnoktalarınauğrayan misafirlerini fit, lezzetli ve pratik bir öğünle buluşturuyor.

Kahve Dünyası Algötür noktasında tadılabilecek özel ürünler arasında ipeksi köpüğü, kolay içimi ve zengin aromasıyla fark yaratan nitrojenli “yeni nesil draft” kahve aktif yaşamı benimseyenlerin vazgeçilmezi şeker ilavesiz, el yapımı yer fıstığı ezmesi de yer alıyor.

Kahve Dünyası Hakkında 

Yarım asırdır kahve - kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 200’ü aşkın mağaza olmak üzere 600’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 15 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır. 

Editör: Mustafa YILDIRIM