Bir kargo firması nedeniyle zorluklar yaşayan bir okuyucumuz sorununu bize iletti.

Okuyucumuz, “İstiklal Mah. Şirinyer Sok. No:3 Odunpazarı Eskişehir adresinde faaliyet gösteren bir kargo firması her gün ara sokak da bulanan deposundan sabah 08.30-10.30 akşam 18.00-19.00 saatleri arasında sokağa kargo arabaları ile kapatıp gelen giden tüm malzemeleri de apartman girişlerine, yola her yere sererek, sokağı keyfi olarak araç trafiğine altı gün boyunca kapatıyor,  çalışanlar birbirine sürekli bağırarak küfürlü  konuşuyorlar,  sokakta oturan apartman sakinleri bu durumdan hep rahatsız, belediyeye sürekli şikayet edilmesine rağmen belediye zabıta uyarıp gidiyor başka bir şey yapmıyor. Geçen gün yine yere serilen kargo malzemelerinin arasından kızına misafirliğe gelen yaşlı bir adamı  kargo sorumlusunun (Müdürü) tarafından yönlendirilerek 3-4 personelin saldırısına uğramış adamı hastanelik ettiler.

 Adamı apartmana girmeye çalışan bir misafir neden kargo malzemelerinin arasından geçtin diye , sokakta oturan  tüm apartman sakinleri  gelip geçerken korku içindeler, kimse sesini çıkaramıyor….

Emniyete belediyeye sesleniyorum sokağa komple kapatıp küfürlü konuşan insanları hastenelik edesiye kadar döven  bu şahıslara kimse dur demeyecek mi….”