Şanlıurfa Platformu tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Mesleğin en iyileri ödül töreni’nde Eskişehir’in önemli bir marka değeri olan Ciğerci Aziz Türkiye 1.’si oldu.

Türkiye’nin en iyi ciğercisi ve en iyi mekanı ödülünü alan Ciğerci Aziz Sahibi Aziz Karagöz, Esgazete’ye konuştu. Karagöz, aldığı ödülle ilgili şunları söyledi:  “Şanlıurfa Platformu'nun düzenlediği törende ödüle layık görüldük. Ciğer denince akla Urfa geliyor. Bu işi ustalarının elinden geçmesi gerekiyor. Değerli büyüklerimizden oluşan bir komisyon kurulmuş. Bu komisyonda mekanların ve yemeğin kalitesi ölçülmüş. Büyüklerimiz bizi 1. seçmişler. Biz de bunu onur ve gururla öğrendik.”

CİĞERCİ AZİZ YENİ ŞUBELER İLE TÜRKİYE’YE YAYILIYOR

“Biz Ciğerci Aziz mekanımızı 2015 yılında açtık” diyen Karagöz, yeni şubeler açacağının müjdesini de duyurdu. Ciğerci Aziz, “Elimizden geldiğince daha iyi, daha kaliteli olmak için çabalıyoruz. Gıda sektörü çok önemli bir sektör. Titizlik ister. Biz ürünlerimizi taze, günlük alıyoruz. Bugüne kadar pek çok teklif geldi franchising için. Ama kabul etmedik. Allah kısmet ederse birçok ilde kendi şubelerimi açmayı planlıyorum. Ben Eskişehir halkına da çok teşekkür ediyorum. Buraya gelmemin sebebi Eskişehir’dir. Bu tadın sadece Eskişehir’de değil, tüm ülkeye yayılmasını amaçlıyorum. Bugünden sonra en yakın zamanda şubelerimizi açacağız” dedi.