Bernotti79 markası ülkemizde üretilen ve ülkemizle birlikte Avrupa pazarında da geniş yer bulan lüks giyim markalarından birisidir. Kadın ve erkek giyim ürünleri alanında üretmiş olduğu rahat kıyafetler büyük bir ilgi görmektedir. Özellikle genç bireyler tarafından tercih edilen marka lüks giyim denildiğinde önemli bir kesime hitap edebilecek bir potansiyele sahip. Markanın tüm ürünleri en trend tasarımlarla online alışveriş sitesinde satışa sunuluyor. 

Bernotti79 markası hem kaliteli kumaşları hem de kullanışlı ve trend kesim tarzları ile fark yaratmayı başaran bir stile sahip. Dünyanın birçok ülkesinde tanınan ve lüks giyim grubunda alıcı bulan ürünler kısa bir sürede bu başarıya ulaşabilen ender yatırımlardan birisi olarak değerlendiriliyor.

Kadın ve erkek giyimde lüks markalar

Kadın ve erkek giyim guruplarında lüks markalar Her zaman büyük bir Aylin ile karşılanıyor. Ülkemizde üretilen ve Avrupa pazarında da önemli bir kitleye hitap etmeyi başarabilen Bernotti79 markası sektöre öncelikli olarak erkek giyim ürünleri ile giriş yapıyor. Erkek ürünlerine karşı oluşan yoğun ilgi ve marka bilinirliği ile birlikte Yeni dönemde artık lüks geyik grupları arasında kadınlar için de özel koleksiyonlar hazırlanıyor.

Erkek ve kadın giyim ürünleri olarak tişört, sweatshirt ve eşofman üretimi yapılan marka bünyesinde üretilen yeni sezon ürünleri inceleyebilmek ve bu ürünleri online olarak en güvenli yöntemlerle satın alabilmek için markaya ait olan online alışveriş sitesine giriş yapabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM