CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, evde ürettikleri el emekleriyle aile ekonomisine katkı sunan kadınlarla buluşarak, “Kadınlarımızla birlikte omuz omuza bir arada oldukça güçleneceğiz. Hep birlikte sevgiyle, aşkla bağlı olduğumuz Eskişehir’e hizmete devam edeceğiz. Ürünlerinizi açacağımız marketlerde satabiliriz” dedi.

Üreten Kadınlar Platformu Başkanı Neslihan Yürüksoy ve üyelerle bir araya gelen Av. Ayşe Ünlüce, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Ayşe Ünlüce, kadınlara evde yaptıkları takı, el işi sanatları, organik gıda gibi ürettikleri ürünleri kentin dört bir yanında satan kadınlara kooperatifleşme çağrısında bulundu.

Türkiye ittifakıyla birleştireceğiz Türkiye ittifakıyla birleştireceğiz

Coşku dolu karşılama karşısında teşekkür eden Ünlüce, üretmenin önemine değinerek, “Üretici kadınlarımız önümüzdeki dönemde ekonomik anlamda e-ticaretle, açacağımız marketlerle, çeşitli pazarlarla daha da güçlenecek. Birlikte omuz omuza bir arada oldukça güçleneceğiz. Hep birlikte sevgiyle, aşkla bağlı olduğumuz Eskişehir’e hizmete devam edeceğiz” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 25 yıldır kentte kadınlara yönelik birçok projeyi hayata geçirdiğini söyleyen Ünlüce, “Eskişehir’de kadın haklarıyla mücadele eden, kadının güçlenmesi için farkındalık yaratan herkesin yolları bir şekilde kesişiyor. Sizin gibi üreten kadınlarla bizlerin de yolları kesişti, ne mutlu bize. Bundan sonra hep beraberiz, bu şehre beraber hizmet edeceğiz. Bugüne kadar yaptığımız tüm faaliyetlerde hep kadına öncelik verdik. Önümüzdeki 5 yılda da hizmetlerimiz katlanarak artacak” şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM