Butik kaban modelleri son yıllarda oldukça fazla model içeriği ile tercih edilen dış giyim tasarımlarıdır. Kabanlar, kısa etek boyları ile son derece rahat kıyafetlerdir. Spor tasarımlı oldukları gibi klasik model içerikleri de oldukça fazladır. Kabanların iri cep detayları, önden fermuar ya da düğme kullanımlı olanları da farklı tasarımlardadır. Butik kaban modelleri arasında oversize modeller de talep gören tasarımlardan olup oversize modeller rahatlıkları sayesinde tercih edilmektedirler.

Kaşe kabanlar, kadın ve erkek dış giyiminde ayrı bir yere sahiptir. Kadın giyimde belden kemerli dikiş detaylı kabanlar da son derece şık tasarımlardır. Renkleri farklılıklar göstermekle birlikte mevsime uygun kalınlıkta tasarlanır.

Kaliteli ve Şık Butik Kabanlar

Kaliteli kumaşlardan yapılmış olan kabanlar her zaman sıcak tutmaları ve doğal kumaş dokuları bulunmasından tercih edilirler. İçi kürklü kabanlar da soğuk mevsimlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Myrum Butik renk ve model seçenekleri ile önerilen firmaların başında gelir.

Kabanlarda alışıla gelmiş renkler olan; siyah, gri, krem, kahve tonlarının yanı sıra çok farklı renk seçeneklerini de bulmak mümkündür. Sitenin erkek yaka, şal yaka modelleri ile çok farklı tasarımlarda kaban modeli bulunur. Beden çeşitliliği de oldukça fazladır.

Yaşa ve zevke göre değişen her türlü kaban ve mont tasarımı sitede zengin içeriklerde yer alır. Kaliteli ve rahat tasarımları ile Myrum Butik kaban modelleri ile tercih edilebilir.

Kaynak: https://www.myrumbutik.com/kategori/kaban

Editör: Mustafa YILDIRIM