Dalgıç pompalar genellikle su temini elde etmek için sulama ve sprinkler sistemleri çalıştırmak için yeraltı suyu seviye kontrolü ve ısı pompası uygulamalarındaki temiz veya az kirli suların basınçlandırılması da kullanılmak üzere temin edilmektedir. Süs havuzları ve fıskiyeler de bu pompalarının kullanılabildiği alanlar içerisine dahil olmaktadır. Dalgıç pompa gövdesi ne yakın bir şekilde hava geçirmez olarak kapatılmış motorlu bir pompa potansiyel tüm tertibat komple bir şekilde pompalı olacak akışkanı içine daldırılarak kullanılır.

 Bu tip pompanın asıl yararı pompayla sıvı yüzeyi arasındaki yükseklik farkı ile ilişkili bir problem olan pompa aktivasyonun önlenmesi şeklindedir. Dalgıç pompa su deposu ve yeraltı boruları olmak üzere pek çok alanda sizlere hizmet vermekte olan Eskisehir Yildirim Yapi fiyat politikasını müşteri memnuniyetine dayandırmaktadır.

Su Deposu Nedir? Kullanım Faydaları Nelerdir?

Su tankı olarak bilinen su deposu su temin etmek için özellikle de içme suyu bulundurmak için kullanılan bir üründür. Ancak son dönemlerde pek çok alanda su tankı sıkça tercih edilen bir ürün olmuştur. Özellikle de tarım ve hayvancılıkta fazlaca tercih edilen bu ürün ulaşımdan tatile kadar pek çok alanda kişilerin ve kurumların tercihi konumundadır. Eskisehir Yildirim Yapi olarak sitemizde farklı boy ve ebatlarda kullanılacak olan su depoları mevcut olmakla beraber farklı kullanım alanlarına göre de su depoları mevcuttur.

Editör: Mustafa YILDIRIM