Yaşın ilerlemesiyle birlikte ciltte değişim başlamaktadır. Bu değişimin en önemli noktalarından biri de cildin kolajen üretme potansiyelinin azalmasıdır. Cildin canlılığını sağlayan kolajenin azalması ciltte yaşlanmanın etkilerinin çok daha hızlı şekilde ortaya çıkmasına sebep olmaktadır. Ellanse akıllı dolgu işte bu aşamada uygulanan bir işlemdir. Cilde enjekte edilen maddeler sayesinde cilt yeniden kolajen üretmeye başlayacak ve yeniden canlı bir görüntüye kavuşacaktır.

Akıllı dolgu olarak adlandırılan bu dolguda öncelikle cildin altına yerleştirildikten sonra bu bölgede sonraki aşamada kolajen üretimin gerçekleşmeye başlamasıdır. Yani hem dolgu işlemi yapılmakta hem de kolajen üretimi sağlanmaktadır. Bu uygulama ile iki işlem bir arada yapılmış olmaktadır.

Ellanse Akıllı Dolgu Sonrası Neye Dikkat Edilmeli?

Dolgu işlemleri ağrısız ve kesik olmadan yapılan estetik işlemleridir. Dolgu yapılacak bölgeye uyuşturması için krem sürülmektedir. Bu krem bölgeyi uyuşturduğunda ilgili bölgeye serum enjekte edilmektedir. Bu işlem sonrasında 24 saat bu bölgeyi yıkamamak, temizliğine dikkat etmek ve kan sulandırıcı ilaç kullanmamak gerekmektedir. Ellanse akıllı dolgu işlemi hakkında bilgi almak için https://www.dryusuftopal.com/ellanse-akilli-dolgu/ sayfasını inceleyebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM