Bir güvenlik kamerasının etkin olabilmesi için yerleşimin doğru bir şekilde yapılması gerekiyor. Doğru yerleştirme yaptığınız sürece herhangi bir sorun meydana gelmez. Bu şekilde mülkünüz korunacak ve kötü eylemlerin önüne geçmiş olacaksınız. Gözetleme cihazlarını kimsenin girmeyeceği, uğramayacağı bir yere koyarsanız bu hiç bir işe yaramaz.

Güvenlik kameraları daha işlek olan bir yere konulması gerekiyor. Güvenlik kameralarını kurmadan önce, risk değerlendirmesi yapmanız gerekiyor. Güvenlik kameralarının konulması gereken en iyi yerler evin en çok görünen alanıdır. Ev kamera sistemi düzgün bir şekilde kurulmalıdır. 

Ön Kapıya Konulan Güvenlik Kamerası 

Teknim alarm sistemi sayesinde eve herhangi farklı biri girdiğinde alarm çalar ve bu şekilde hırsızlığın önüne geçilir. Bir evin ön kapısı suçlu bireylerin ve hırsızların en gözde girişleridir. Kamerayı görünür bir şekilde koyarsanız hırsızlar kamerayı görerek bu girişimden vazgeçerler. Güvenliğiniz açısından bu oldukça önemli olan bir detaydır. Bu bağlamda icom Güvenlik sitesinden hizmet alabilirsiniz. 

 Birinci Kat Pencere 

Hırsızların gözde olan yerlerinden bir diğeri de birinci kattır. Cam kilitli dahi olsa hiç güvenli değildir. Mutlaka burayı gören bir güvenlik kamerasının olması gerekiyor. Güvenlik kamerası fiyatları uygun olduğu için evin güvenli olmayan yerlerine birer tane alabilirsiniz. Arka kapıya, merdiven girişlerine, garaja, arka bahçeye güvenlik kamerası taktırabilirsiniz. icom Güvenlik sitesinden güvenilir bir şekilde hizmet alabilirsiniz. 

Editör: Mustafa YILDIRIM