Eskişehir'in İnönü ilçesinde güvenlik riski oluşturan ve çevre estetiğini olumsuz etkileyen metruk binalar İnönü Belediyesi tarafından yıkılıyor.
İsmetpaşa Mahallesinde Atatürk Caddesi ve mahalle meydanında bulunan metruk binalar belediye fen işleri ekipleri tarafından gerekli tüm önlemler alındıktan sonra iş makineleri ile kontrollü bir şekilde yıkıldı. İnönü Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada; belediye tarafında yapılan çalışmalar ve bina sahiplerinden gelen talepler doğrultusunda kullanılmayan tehlike arz eden binalar kontrollü bir şekilde yıkılarak belediyeye ait iş makineleri ile enkaz kaldırma çalışmaları yapılmaktadır. Yapılan bu çalışmalar ilçe sakinlerinin güvenliği ve huzuru için büyük önem taşımakta olup metruk binaların yıkılması ile birlikte büyük önem taşımaktadır. Metruk binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları belirlenen programlar dahilinde ilçe genelinde devam edecektir" denildi.
İnönü’de Metruk binalar için yıkım çalışması sürüyor
Eskişehir'in İnönü ilçesinde güvenlik riski oluşturan ve çevre estetiğini olumsuz etkileyen metruk binalar İnönü Belediyesi tarafından yıkılıyor.
Yorumlar
Trend Haberler

Kurtuluş Pazar Yeri ihalesi sonuçlandı

Emekli doktor evinde ölü bulundu

Kafa kafaya çarpışma zincirleme kazaya yol açtı: 5 ölü

Eskişehir'deki kavgada cadde kan gölüne döndü

Eskişehirli futbolcu Mehmet Feyzi dünyaevine girdi

Hatipoğlu'ndan 5 milyar TL'lik gelir için çarpıcı öneri