İzmir mide küçültme ameliyatı, genellikle obezite tanımı yapılan kişilerin arama yaptığı bir haber metni ile karşınızdayız. Kilo vermek, diyet ve egzersiz yaparak mümkün olabilmektedir. Fakat bazı durumlar ise buna engel olabilmekte. Zayıflamayı isteyip, çabalayan, beslenmesine ve sporuna özen gösterenler kilo veremeyebiliyor. Sebebi ise bazı genetik durumlar, hastalıklardır. Obezite cerrahisi denildiği zaman ameliyat ile zayıflama teknikleri akla gelmektedir. En bilinen ise mide balonu, mide botoksu ve tüp mide ameliyatı olmaktadır.

Peki zayıflamayı düşünenler ne yapmalı? Öncelikle karar aşamasını geçmelisiniz. Ardından İzmir mide küçültme ameliyatı sonuçları ile güvenilir, işinde profesyonel, başarılı ameliyatlara imza atmış cerrah bulmalısınız. Zayıflama methodları kişiye göre değişse de genel olarak kalori yakma ile hedefe ulaşılmaktadır. Yukarda belirttiğimiz spor ve egzersizden sonuç alamadıysanız başarı oranı oldukça yüksek olan izmir mide küçültme ameliyatı tercih edilebilir. Gerçekten zayıflamak istiyor musunuz? Hayatınızı zorlaştıran kilolardan kurtulmak istiyor musunuz? Cevaplar evet ise kararlılıkla devam edebilirsiniz. Tüp mide ameliyatı yapıldığı zaman midenin bir bölümü ( yaklaşık %80'i ) alınmaktadır. Sonuç olarak küçülen mide yeme alışkanlıklarının da değişmesi ile kilo verme işlemi gerçekleşir. Dikkat edilmesi gereken ameliyat sonrası beslenme de önemlidir. Sadece mide küçültme ameliyatı olmak tek başına çözüm sağlamayacaktır.

İzmir'de mide küçültme ameliyatı nasıl yapılıyor?

Bu konuda Op. Dr. Tufan ERGENÇ özel kliniğinde ağırlamaktadır. Ameliyat öncesi tetkikler, kontroller, ön görüşme, ön bilgilendirme sağlanmaktadır. Devamında ise görüşmeler neticesinde vücut kitle indeksi 35 üstündeyse ameliyata uygunluk verilebilmektedir. Eğer başarılı master surgeon ünvanlı İzmir'de zayıflama ameliyatı olmak isterseniz bilgi alabilirsiniz. Operasyon Kent Hastane'si bünyesinde yapılmaktadır. Son derece iyi ekipmanlar, ilgili hemşireler yanınızda olacaktır. Araştırma yaptığınız zaman hastane hakkında da bilgi edinebilirsiniz. Ameliyattan önce ve sonra çalışma arkadaşları, ekip daima iletişim halinde olmaktadır. İyi hissetmeniz, fiziksel ve psikolojik anlamda destek verilmesi kaçınılmazdır.

Yazımız ön bilgi amacı taşımakta olup iletişim kanallarını kullanarak ekipten bilgi alabilirsiniz. Merak ettiğiniz soruları yanıtlayıp İzmir mide küçültme ameliyatı ile ilgili detaylar hakkında direk cevaplara ulaşabilirsiniz. Ayrıca sosyal medya tarafında ki öncesi sonrası fotoğraflar sizlere fikir verecektir. Sağlıcakla..

Editör: Mustafa YILDIRIM